nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

L'Ajuntament reforçarà la vigilància a Can Valero per evitar els robatoris

L'Associació d'Industrials agraeix la mesura després de reiterades denúncies de substraccions de material elèctric

L'Ajuntament de Palma ha augmentat la seguretat policial en el polígon de Can Valero, a fi d'evitar actes de vandalisme, especialment de robatori de material elèctric.

El regidor d'Infraestructuras, Francisco Donate, ha presentat avui una sèrie de mesures per augmentar la seguretat en aquest polígon, on s'han denunciat diversos robatoris en els últims mesos.

Segons informa Cort en un comunicat, dins d'aquestes mesures es reforçarà la presència de la Policia Local a la zona, amb més rondes nocturnes en els polígons i magatzems de cablatge elèctric, així com la vigilància amb agents de paisà amb la finalitat de detectar els vehicles sospitosos.

A més d'aquest augment de la presència policial, l'Ajuntament també soterrarà les capsetes de registre de les zones més susceptibles de robatoris de cablatge, i es col·locaran uns suports d'acer per impedir l'obertura de les portes del registre.

L'Associació d'Industrials de Mallorca (ASIMA) ha acollit amb "satisfacció" aquesta iniciativa de Cort, presa, ressalta ASIMA, després de denúncies reiterades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris