muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Grosske condiciona el Pacte a la readmissió dels alts càrrecs d'EU

El regidor de Benestar Social assegura que el pressupost municipal es corregirà per evitar “castigar” Mas i Mulet, dues militants del seu partit que han quedat sense treball a Cort per causa de l'acció del PP i d'UM

El regidor de Benestar Social, Eberhard Grosske (Bloc), no es resigna a la pèrdua d'Emylse Mas i de Sara Mulet. De fet, segons ha publicat al blog personal, fins i tot amenaça de trencar el Pacte a Cort si no se'n corregeixen els pressuposts per tornar a donar feina a les dues militants d'Esquerra Unida.

Mas i Mulet eren alts càrrecs de l'Ajuntament fins al 31 de desembre, però perderen la plaça per una esmena als comptes de 2010 presentada pel Partit Popular i aprovada gràcies a l'abstenció dels regidors d'Unió Mallorquina.

"Aquests pressuposts es corregiran per evitar-nos la vergonya col·lectiva de castigar persones molt significades en la lluita contra la corrupció", afirma el dirigent d'EU en un apunt del blog. I tot seguit amenaça amb el trencament: afegeix que si no es fan aquests canvis, "no serà en el marc del mateix govern ni de les mateixes maneres de governar". Més endavant, en un comentari del mateix apunt, deixa més clar que la correcció ha de ser per readmetre les dues militants d'EU.

Amb tot, perquè això fos possible segurament caldria que els edils d'UM canviassin d'actitud respecte de Mas i de Mulet. Fins ara, s'han abstingut tres vegades -dues al ple municipal i una en comissió- en les votacions de l'esmena del PP per eliminar la partida econòmica que proveïa els llocs de feina d'ambdues regidores. Aquestes abstencions han deixat en minoria els regidors del PSIB i del Bloc que, sense UM, no poden guanyar cap votació als populars.

Emylse Mas era assessora de Participació Ciutadana a la Sala i és la coordinadora d'EU a Palma. Per la seva banda, Sara Mulet exercia de coordinadora de relacions socials i veïnals del Patronat municipal de reallotjament i reinserció i fa tasques de comunicació amb els mitjans per al partit. Tot i que treballaven per a Cort, totes dues es manifestaren contra la corrupció en un ple municipal, en una protesta en la qual hi havia altres membres d'Esquerra Unida i que s'havia convocat anònimament per internet.

S'hi desplegaren cartells contra els edils Miquel Nadal (UM), Marina Sans (PP) i Rafel Duran (PP), tots tres imputats per corrupció. Tot plegat enfurismà el PP, però sobretot UM que, a mode de venjança, permeté que prosperàs l'esmena dels populars.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan, fa mes de 11 anys
Dues persones que es manifesten en horari laboral contra UM.....normal que les facin fora.
Valoració:1menosmas
Per indignat, fa mes de 11 anys
Persones molt més significades contra la correupció són molts i moltes ciutadanes i no tenim càrrec públic que ens permeti viure bé sense fer altra cosa que reunions inútils, assessories fantasmagòriques i inauguracions ridícules. Au, que es posen a cercar feina com la resta... què t'has pensat, barrut?
Valoració:1menosmas
Per petoneta, fa mes de 11 anys

Jo també he estat votant d'en Joan Saura i de la seva dona mallorquina, quan estava a Catalunya i fins i tot d'en herrera, del que tenen a Madrid i la veritat ja no em queda esquerra a qui votar.
Valoració:1menosmas
Per cremat, fa mes de 11 anys
grosske i joan saura m'heu fet avorrir EU, un partit amb el qual compartia part dels seus valors i que també el vaig votar! Sou dues persones que convé que aneu a ca vostra. Mai no havia vist polítics amb una actuació tan inapropiada dels valors del seu partit!
Valoració:4menosmas
Per maría rosa, fa mes de 11 anys
Venga, Grosske, deja de maltratarnos -que de eso sabes un rato, como es público y notorio- y reclúyete de una vez por todas en un tu casita ilegal del pueblo. Tu nombre aborrece, ahora fíjate tu persona...
Valoració:4menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 11 anys
Grosske, la manipulació i ensenyar el llautó són dos conceptes fonamentals en política. Són tan acientífics com qualsevol altre. Són complementaris i antitètics alhora. La màxima del bon polític seria (ben entès que els escrúpols són de nenes): manipula fins al límit que se't comenci a veure el llautó. Guanya sempre qui ja mana, llevat que hi hagi un cataclisme, llevat que se't vegi el llautó.

Grosske, al final, s'han acabat fent adioses de manera alícuota la pèrdua d'Emylse Mas i de Sara Mulet. Massa trampes, massa evidents i se t'ha vist massa el llautó.
Valoració:5menosmas
Per Grosske ves-te'n a ca teva, fa mes de 11 anys


Groske condiciona el pacte a la readmissió de dos càrrecs d'EU, diu el titular. Molt bé, molt bé, Groske. Lo teu si que es democràcia. Lo teu si que és estar en política per interessos. Tu si que tens valors democràtics i creences vertaderes.
Valoració:9menosmas
Per komintern, fa mes de 11 anys
A Moscou a fer guàrdia davant la mòmia den Lenin, i amb una paga per transferència des de Cuba.
Valoració:5menosmas
Per joan mulet, fa mes de 11 anys


Quina vergonya!!! Quina poca dignitat política!!!! Com pot condicionar seguir en un pacte de govern amb la condició que es readmetin dues persones? Que vol dir això que per a ell no compta gens el govern d'esquerres sinó que el que compta són els càrrecs? I ell se'n diu d'esquerres? Però que ridicul condicionar tot un pacte a un problema personal.
Valoració:15menosmas
Per Pere Antoni., fa mes de 11 anys
En Grosske i altres com ell, que són uns vividors de la política, el que han de fer és anar-se'n a ca seva i deixar-nos tranquils.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris