lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Més vigilants d'ORA a Palma

Cort contractarà 69 agents més que controlaran els estacionaments de pagament de Ciutat. La batlessa destaca que es prioritzarà el perfil d'aturats i discapacitats per contribuir a combatre la crisi

110904

Més controladors de l'ORA vigilaran els cotxes en zona ORA de Palma.

Gori Vicens(Teresa Ayuga)

L'Ajuntament de Palma i l'empresa Dornier signaren ahir un conveni de col·laboració per afavorir la contractació laboral de persones en situació d'especial necessitat. Amb motiu de l'ampliació de l'Ordenació i Regulació de l'Aparcament (ORA), l'empresa Dornier, que és l'adjudicatària del servei, haurà de contractar 69 controladors més.
Davant la situació de crisi, l'Ajuntament ha acordat amb Dornier que, a l'hora de contractar els nous agents de l'ORA, es prioritzin els grups de població que es trobin afectats per una situació d'especial necessitat social i econòmica. Hi tindran preferència les persones desocupades de llarga durada (més d'un any a l'atur) i les persones amb discapacitat.

La batlessa de Palma, Aina Calvo, i Leopoldo del Pino, director gerent de Dornier, acordaren ahir que l'empresa assumeixi els perfils dels treballadors a contractar. També haurà d'informar de manera pública del contingut del conveni perquè el coneguin totes les persones que s'ajusten al perfil indicat. A més de prioritzar la contractació d'aturats de llarga durada i de persones amb discapacitat, els nous treballadors hauran de complir amb la Llei orgànica per la igualtat efectiva de dones i homes.

Ampliació ORA

La Junta de Govern del 9 de setembre de 2009 va aprovar l'ampliació de l'ORA, que es modifica com a conseqüència de les conclusions de l'estudi de mobilitat i de l'aparcament de Palma elaborat per l'àrea de Mobilitat i per les peticions de veïns i comerciants de Blanquerna i Pere Garau. Es crearan 6.500 noves places d'ORA a Pere Garau, Blanquerna, Santa Catalina, Foners, Marquès de Fontsanta i Arxiduc. D'aquestes, unes 970 seran de rotació. L'ampliació començarà a Pere Garau i a Blanquerna, el 15 d'octubre. Als dos barris, s'hi habilitaran unes 2.450 places d'ORA. L'ampliació continuarà per Santa Catalina, on arribarà l'1 de desembre i s'hi condicionaran 750 places. Per acabar, els barris de Foners, Marquès de Fontsanta i Arxiduc tindran 2.200 places d'ORA a partir de l' 1 de gener de 2010.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris