nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Rodríguez anuncia els noms per presidir les juntes locals

El candidat ja ha fet pública la llista de candidats que opten a participar en la selecció de presidents de districtes a l'octubre

110326

Rodríguez a una foto d'arxiu.

T. AYUGA

José María Rodríguez, del PP, que es disputarà la presidència a la Junta Territorial del partit a Palma amb l'exconseller d'Educació, Francesc Fiol, va presentar ahir el seu equip de treball que, a la vegada, participarà en la selecció dels presidents de les juntes locals de districte. Un equip format per 15 persones -7 dones i 8 homes. Així, en aquests mesos de treball previs a l'elecció s'han realitzat reunions amb els afiliats dels 15 districtes i amb els membres de les Nuevas Generaciones. Les votacions per triar els presidents de les juntes s'iniciaran dia 13 d'octubre a la zona del Pla, el candidat de la qual és Jordi Llabrés.

Dia 14 hi haurà la votació del representant per a la Platja de Palma (Miguel Sagreras), dia 15 d'octubre al Nucli Antic (Margarita Durán) i dia 16 al districte de plaça del Pont (Enrique Calvo). No obstant això, les votacions continuaran el 19 d'octubre a Hornabeque, amb Maria Jesús Jiménez al capdavant, seguides de les de dia 20 a la zona de l'Eixample (Antoni Verd) i l'Escorxador (Maria José Frau). Dia 21 arriba l'hora de les eleccions en els districtes d'Aragó i de l'Horta, amb Pilar Miró i Sandra Fernández com a cap de cartell, mentre que els dies 22, 23 i 27 les tornes seran decisives en els districtes de Ponent, Na Burguesa i la plaça de toros, on Bernat Roig, Constantina Sánchez i Paco Frau, respectivament, intentaran aconseguir la presidència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un palmesano que vol baratar els que manen a l'aju, fa mes de 11 anys
si aquesta llista ha de servir per traure defora el pacte d'esquerres de l'ajuntament de palma.
Na calvo deu està ben tranquila. POt esser que guany dins el pp, peró al carrer serà gros es descalabra que faria una llista promoguda per aquesta direcció.
Valoració:5menosmas
Per un pepero emprenyat, fa mes de 11 anys
aixo es renovació?????????
Valoració:3menosmas
Per Caiman, fa mes de 11 anys
Y en "lunes" aprovecha el caiman para salir de su guarida preparandose para clavar su mandibula sonbre la victima que antaño fue su compañero de puitadas a ciudadanos indefensos.

Que nigu dubti un sol segon que aquest tipo estava asebantat de tot el que passava dins el PP.

Valoració:6menosmas
Per els falta un president local, fa mes de 11 anys
I la Junta Local del Centre Penitenciari qui la presidirà?

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris