algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cort no preveu llevar el botellot del Marítim

Calvo va anunciar que per setembre el desplaçaria als extrems del passeig. La manca d'acord n'ajorna la solució

110362

El problema que es concentra en els caps de setmana, encara no han arribat a cap solució.

P. PRIETO

L'equip de govern municipal encara no té previst per ara traslladar el botellot del passeig marítim com va anunciar fa uns mesos la batlessa de Palma, Aina Calvo. El Consistori es comprometé a fer que el mes de setembre es desplaçàs aquesta pràctica nocturna del passeig als dos extrems d'aquesta ubicació; d'una banda, la zona del moll Vell, on antigament hi havia el passeig de la Riba i, per una altra, la zona de les estacions marítimes, a Portopí. Les reunions mantingudes en aquests darrers mesos amb l'Autoritat Portuària, veïns i comerciants del passeig marítim per intentar trobar una solució a aquest problema, que es concentra en els caps de setmana, encara no han arribat a cap acord. En principi s'havia dit que aquest trasllat es complementaria amb un protocol d'actuació que inclouria mesures de control, educatives i socials, per tal d'intentar evitar que hi hagi menors que també participin al botellot, ja que els agents socials implicats consideren que és necessari prendre mesures per evitar que això succeeixi.

De totes maneres, el Consistori ha duit a terme iniciatives com el programa BotellON/BotellOFF, que es va aplicar l'any passat, o unes jornades sobre el botellot que tingueren lloc el mes d'abril. Ambdues actuacions van ser promogudes per la Regidoria d'Igualtat i Drets Cívics, que dirigeix la regidora Cristina Ferrer. En aquest sentit, Cort té previst continuar informant els joves que cada cap de setmana acudeixen a la zona en el moment en què el Consistori acordi prendre alguna mesura sobre la pràctica a la zona. I és que el botellot té lloc cada cap de setmana a l'àrea central del Marítim. Els veïns i els locals d'oci que hi ha al llarg d'aquest recorregut s'han queixat en nombroses ocasions sobre la pràctica pràctica nocturna.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No hi tornarem per ciutat, fa mes de 11 anys
L'alcohol, el combustible de les ànimes innobles, dels titelles i dels poca cosa hauria de ser prohibit en zones públiques, com en els països desenvolupats. Senyora Calvo, no en té ni idea. Palma cada dia fa més oi.
Valoració:6menosmas
Per MJ, fa mes de 11 anys
Això acabarà com Pozuelo de Alarcón. I si no al temps.
Valoració:5menosmas
Per Emmerdat, fa mes de 11 anys
Beure com a xots, boixar, tothom pot emmerdar al carrer. Llevat si és un gos. Llavors l´amo ha de llevar les caques. Quina ironia!
Valoració:6menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 11 anys
Venga, a beure a la salut de na Calvo i en Groskke com a xots. Quina pena de polítics que tenim. L'alcoholisme és una càrrega molt grossa per a una societat sense valors. S'ha d'acabar amb el botellot La reste de ciutadans, els que no fem botellot, al final sóm el que anan a votar. Ulls vius i orelles dretes.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris