lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El PP acusa Calvo d'ignorar el conflicte de Son Gotleu

El nou portaveu del grup popular, Julio Martínez, demana un ple extraordinari per debatre la situació de la barriada

Julio Martínez fou contundent en la seva primera aparició com a portaveu del grup municipal del Partit Popular. La batlessa socialista, Aina Calvo, fou el centre de totes les crítiques a causa de la "mala gestió" que està fent del conflicte a la barriada de Son Gotleu. "Son Gotleu ha de ser, ara mateix, la prioritat de l'Ajuntament de Palma", sentencià el portaveu popular.

Martínez afirma que Calvo "no té la iniciativa suficient" per resoldre els problemes que afecten aquesta barriada palmesana. "La batlessa ha abandonat per complet aquesta zona perquè no s'inclou en el seu suposat model de ciutat. Des d'aquí, volem dir-li que Son Gotleu existeix", apuntà el popular. A més, Martínez assenyalà que la primera vara no ha visitat la barriada i, per acabar, li va fer un suggeriment: "Sortir de Cort i interessar-se pels problemes reals dels veïns de Son Gotleu". "No cal ser un premi Nobel per saber quins són les dificultats que afecten els ciutadans de Palma", digué.

"La senyora batlessa està molt nerviosa d'ençà que rep crítiques", manifestà Martínez. "Millor que es posi tranquil·la. Un batle mai no ha de mostrar-se nerviós davant les crítiques a la seva gestió", apuntà.

Oposició "constructiva"

Martínez, que substitueix Rafel Duran, imputat en el cas de corrupció Palma Arena, assegurà que la línia d'oposició que seguirà el seu grup municipal "mantindrà la línia constructiva que ha tingut fins ara" i demanarà, com a primera proposta, un ple extraordinari per debatre la situació de Son Gotleu. Així mateix, un altre dels objectius immediats serà proporcionar a la batlessa un projecte global de mesures que, segons Martínez, solucionarien els problemes que hi ha a la barriada. Les possibles mesures defensades pels populars serien programes d'inserció sociolaboral i d'habitatge, millores mediambientals i augmentar-hi la seguretat ciutadana.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per observadora.-, fa mes de 11 anys
El Sr. Martínez li ha caigut un bon mort: el càrrec de portaveu del grup del PP a Cort. Li ve justet llegir els comunicats. Quan hagi de fer declaracions sense paper per llegir, veurem com se'n desfà. Sort i coratge amb el nou càrrec.
Valoració:5menosmas
Per Tomeu Binimelis Matemales, fa mes de 11 anys
A LA MERDA EL BILINGÚISME, CATALA ÚNIC IDIOMA OFICIAL.
Valoració:13menosmas
Per Tomeu Binimelis Matemales, fa mes de 11 anys
A LA MERDA EL BILINGÚISME, CATALA ÑUNIC IDIOMA OFICIAL.
Valoració:10menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 11 anys
Son Gotleu no ès un problema municipal, ès un problema cread per Europa o el govern central de Espanya. Hi ha "Son Goleu" pertot, a las grans ciutads de Europa.
Es competentia dels 60 eurodiputads que han permès crear i mantenir aquest problema.
Valoració:7menosmas
Per Isabel Comas, fa mes de 11 anys
Quina tropa!!!!.El ex president de districte de llevant, senyor Sansó que no va materialitzar cap iniciativa quan era responsable a l´anterior mandat i dubt que tan sols "visités" a Son Gotleu. Julio Martinez el gran manupulador de la veritat i en aquest cas mentider. Sap perfectament que la senyora Calvo va visitar la barriada enguany.Convit a que tothom revisi les hemeroteques.
Valoració:5menosmas
Per La demagògia dels corruPPtes, fa mes de 11 anys
Ha, ha, ha! És clar el PP s'havia preocupat moltíssim per aquest tema durant tot el temps que va governar...Martínes t'has lluit!
Valoració:11menosmas
Per Carla, fa mes de 11 anys
El PP el va ignora més de 12 anys. I ara que els pasa no saben com han de criticar a la batlesa Calvo o és que aquest Julio Martínez a banda de no saber llegir ni un comunicat de premsa no té alternatives. Quin desastre de PP, esper que s'acabi aviat aquesta legislatura. També esper que siguem capaços de votar qualque cosa millor, per poco que sigui la millora.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris