algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Palma acollirà avui una manifestació per la independència del Sàhara

Serà a les 18:00 hores, a la plaça d'Espanya

La Plaça d'Espanya de Palma acollirà avui a les 18.00 hores, una manifestació a favor de la independència del Sàhara Occidental, terra ara ocupada pel Marroc.

La manifestació, organitzada per l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Balears i pel delegat del Front Polisari a les illes, pretén reclamar aquesta terra, que va ser territori espanyol i en la qual residien els sahrauins fins a l'ocupació marroquina.

Des de llavors, la major part de la població d'aquesta zona costanera sobreviu en camps de refugiats a Tinduf (Algèria), en espera de que se solucioni aquest conflicte internacional i puguin tornar al seu poble natal.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Vudyalien, fa mes de 11 anys
Spon les dues del migdia de diumenge i aquest diari no diu res de la manifestació que segons ells se havia de fer ahir dissabte.
tampoc diu res del concert de Bruce Springsteen que segons el becari Arnau shavia de fer tambe ahir.
Valoració:0menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
Ben mirat, sa caritat comença per un mateix, dit així calcant-ho d'un refrany castellà, i sense perjudici de solidaritzar-mos amb el Sàhara Occiental és lògic que mos preocupem pes nostre propi destí. Per cert, vos heu fixat que sa solidaritat cap a es saharauis de dins s'estat espanyol procedeix majoritàriament des Països Catalans i des País Basc? Quan éts solidari amb una classe oprimida tens tendència a ser-ho amb totes
Valoració:0menosmas
Per via fora!, fa mes de 11 anys
Avui, la passa cap a la independència que cal fer és solidaritzar-nos públicament amb Iván Cortés, agredit per la Guàrdia Civil dins un cambró de l'aeroport per haver parlat català.
Més de dues mil persones ja ho han fet.
http://www.facebook.com/group.php?gid=128161973953
Valoració:0menosmas
Per xaume, fa mes de 11 anys
He llegit aquesta pàgina de la guardia civil i he arribat a la conclusió que aquests picoletos són d'un nivell cultural baixissim, d'un coeficient intelectual sota mìnims i d'una educació gairebé inexistent. Això si, l'afany de revenja és palesa en molts d'ells com es pot deduir de les seves manifestacions.
I el sr. Socias gratant-se la panxa....
Valoració:1menosmas
Per J.M., fa mes de 11 anys
El que més m'agrada dde la secció els comentaris es veure el taranna dels lectors a l'hora de puntuar les opinions dels altres. Si no penses com els que cobren un sou institucional o xupenl del Pacte, que n'hi ha molts, de seguida en vers de exposar el seu punt de vista et puntuen negativament. La decepció que tindrem aquesta vegada serà més grossa perque voldrà dir que no en vàrem apendre de l'altra vegada.
Valoració:1menosmas
Per El comte Mal, fa mes de 11 anys
Em sap greu si t'has sentit al·ludit, però és que ja n'estam farts d'aguantar i aguantar, i arriba el dia que esclatarem de veres. Som molts d'anys de vexacions, d'agressions verbals, físiques, usos de les eines de l'Estat en contra...Com a exemple, mira el que pensen la gran majoria de policies que xerren per aquest foro de policies sobre l'agressió a Ivan que pos al final. De totes maneres, vull dir, que no vull guanyar adeptes, però amb aquestes actuacions aconsegueixen que cada dia hi hagi més gent que veu que amb Espanya no anam enlloc!
Salut!
http://www.foropolicia.es/foros/viewtopic.php?f=1&t=50541
Valoració:-3menosmas
Per 3N, fa mes de 11 anys
Comte Mal, què dius, que perque som espanyol m'agrada la tortura? Es això el que dius? No pots entendre que dir això és un argument que perjudica les teves idees? Es així com es guanyan adeptes: amb insults?

JM té molta raó. En molt d'aspectes hi ha molta més llibertat aquí que fora: per exemple, perquè no te'n vas a França i els dius que vols tenir una TV en bretó? Meam que et diuen...
Valoració:-1menosmas
Per J.M., fa mes de 11 anys
A n'aquesta manifestació hi aniran els de sempre, a molts d'ells les pagam el sou. Segurament no podrieu fer-na una per demanar la nostra independència d'Espanya. Au.
Valoració:-2menosmas
Per El comte Mal, fa mes de 11 anys
Tota la raó tens, no han estat mai capaços de convènçer ningú, sempre han imposat, ja sigui per les armes, "por cojones", "coño", "en cristiano"...Anau-vos-en a filar estopa.
Salut!
Valoració:-3menosmas
Per Espanya no es trenca, es reajusta, fa mes de 11 anys
Almenys això serveix per demostrar que és una mentida pudenta la bubota que Espanya es trenca. Espanya fa segles que perd colònies i sempre segueix igual de sencera! Només és que com més temps passa, més s'ajusta a les seves veritables fronteres nacionals. Res pus.

Està Espanya trencada perquè el Sàhara, Cuba, les Filipines o Portugal ja no siguin sota el domini espanyol? Ben a l'inrevés! Doncs ben igual, quan els catalans recuperem el nostre Estat propi i l'ocupant foraster es retiri d'una vegada de dins ca nostra, resultarà que Espanya serà veritablement més espanyola i democràtica que no avui.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris