nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

“Si he arribat fins aquí és gràcies a Catalina Cirer”

El nou portaveu del PP a Cort, Julio Martínez, assumeix aquest càrrec amb la garantia de retornar la unitat a un partit sumit a una crisi interna de lideratge

110322

Julio Martínez afronta un nou repte dins el PP.

Ferran Aguiló(Jaume Morey)

Julio Martínez (Palma 1971. Llicenciat en Econòmiques) agafa amb força les regnes com a portaveu del PP a Palma. Diu que té la unanimitat de tots els seus companys d'equip a l'Ajuntament a pesar de les divisions internes que han convulsat l'estabilitat de la formació després de la dimissió de l'exbatlessa, Catalina Cirer, i el pas fugaç de Rafel Duran al càrrec que també abandonà per estar, suposadament, involucrat en l'escàndol del Palma Arena. Té especials paraules d'agraïment cap a la seva mentora, Catalina Cirer.

Com afrontau el càrrec?
Amb il·lusió i amb responsabilitat cap al meu grup municipal, que m'ha donat tot el suport per unanimitat, i cap als 70.000 votants que esperaven una unitat de partit i una cara per fer front als propers dos anys amb força.

El vostre partit està passant una etapa convulsa. Vos ho preneu com un repte?
He d'admetre que el moment és complicat i requereix pensar-s'ho. És un pas important. Ara, el meu repte és mirar endavant, fer una oposició constructiva a les polítiques de Calvo. Serem contundents amb els carrils bici d'Avingudes, per exemple, i exigirem que rectifiquin.

Vós sou aquí perquè Cirer, Gijón o Rovira es descartaren. Ningú no volia ser-ne portaveu?
Jo sóc regidor gràcies a Catalina Cirer i qualsevol decisió meva passava per si ella em donava el seu suport. El vaig tenir i ara en sóc portaveu. Ella en cap moment no s'havia postulat. Com a grup, també havíem de tenir un portaveu adjunt, i els dos càrrecs es van elegir amb molt de consens. Vam estar parlant de qui podia assumir-los sense que ningú no es postulàs. Al final va sortir el meu nom i el de l'Aina Ferriol. I amb aquesta unanimitat assumirem la representació. Res més. He d'agrair el suport de Cirer i d'Àlvaro Gijón.

Dins el vostre equip hi ha més representació de rodriguistes... Vós encarnau una imatge neutral?
Jo estic al sector del PP. I faré feina amb qualsevol dels presidents. Faré feina amb molt de gust amb Tito Fiol, amb Rodríguez, igual com la faria amb Cirer o Duran. Són persones amb molt de pes dins el PP i el que representa la seva institució.

Hi sereu d'aquí a dos anys?

Ja ho veurem. Ara només vull pensar que s'obre una nova etapa.

El triomf del consens

No és un fet amagat la divisió interna que pateix el Partit Popular a Cort entre els dos candidats anunciats a la junta municipal de Palma José María Rodríguez i Francesc Fiol. Els propers a Rodríguez conformen la majoria entre els regidors, però Julio Martínez, escollit portaveu per unanimitat, és un dels pocs partidaris de Francesc Fiol. No és que Fiol hagi guanyat una batalla a Rodríguez, sinó que la renúncia de diferents candidats -Cirer i Gijón, entre d'altres- ha convertit Martínez en l'únic regidor disposat. És ara un home de consens.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El comte Mal, fa mes de 11 anys
Un altre titella posat al capdavant per poder-lo manejar com vulguin. Ves alerta Julio, que els imputats són els titelles, mai el peix gros.
Valoració:3menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 11 anys
Me va conmoure quant se va emocionar recordant la detenció del seu company Rafa Durán! Sembla mentida que ja es creguin les seves propies mentides.Sr.Martinez al Sr Durán sel va detenir no per esser del PP sinó per presunte i mes que documentada corrupció. Hem de tenir ses coses clares!
Valoració:2menosmas
Per ciutadà, fa mes de 11 anys
Vaja quin aval!!
Valoració:-2menosmas
Per un altra esbirro, fa mes de 11 anys
Au idò, a fer un curset ràpid de prevaricació, comissions i seguir la línia blanca.
Valoració:5menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
Un altre a favor dels cotxes!!!, ¿que té d'oposició CONSTRUCTIVA anar contra el carril bici? per favor, Sr. Martínez faci els possibles perquè la Sra. Calvo li faci una GRAN AUTOPISTA davant ca seva i hi desvïi tot el pas de vehicles a motor, però als altres ciutadans deixins tranquils amb el carril bici, transport públic i espais per als vianants...
Valoració:7menosmas
Per Capsigrany, fa mes de 11 anys
Un altra jovenet protegit de na Cirer...quin perill !!!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris