algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Palma és un gran embós

La ciutat visqué una jornada de llargues coes de cotxes durant les hores punta. Les Avingudes en foren, un dia més, la via més afectada

Palma s'ha convertit en un gran embós. La decisió d'Aina Calvo de crear un carril bici a les Avingudes provoca un dia sí i l'altre també greus problemes de circulació a la principal artèria de la ciutat. Cort ha deixat només dos carrils de circulació des de la plaça del Fortí en direcció a la d'Espanya i ja s'ha demostrat que no són suficients per absorbir-ne el trànsit.

El PP i diferents col·lectius de taxistes i veïns han mostrat la seva oposició al carril bici construït per l'Ajuntament. Han aclarit, en tot cas, que aposten també per fomentar l'us de la bicicleta. Ara bé, consideren que afavorir que la ciutadania empri aquest altre mitjà no pot suposar un càstig per als automobilistes.

Les ja habituals coes en hores punta de les Avingudes seran encara més llargues i preocupants quan comenci el curs escolar. El regidor de Mobilitat, Joaquín Rodríguez, no ha anunciat, almanco de moment, cap mesura per acabar amb els taps diaris. La situació és insostenible i, tard o d'hora, l'Ajuntament de Palma haurà d'adoptar una decisió per posar fi a la situació actual.

Les obres del pla E envaeixen Palma i hi dificulten encara més la circulació. En aquest sentit, és clar que una vegada que hagin finalitzat totes les que ara estan en marxa, els embossos minvaran. Tanmateix, no hi ha res que faci pensar que les Avingudes no continuïn col·lapsades en les hores punta.

Les obres provocaren ahir greus problemes de circulació en diversos punts de la ciutat. Així, a Balmes, Blanquerna, Alfons el Magnànim... la circulació fou extremadament lenta en diferents moments del dia. Així mateix, la zona de col·legis, tot i que encara només han començat la feina els professors, patí problemes. Mobilitat pretén que els treballs que dificulten el trànsit en aquests indrets estiguin del tot enllestits quan el proper dia 11 comencin les classes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per llest, fa mes de 11 anys
"...un càstig per als automobilistes." ¿I els drets dels que volem anar a peu, en transport públic i/o en bici? ¿Els cotxes no ténen altra opció que passar per dins ciutat? ¡¡¡per favor!!!
"...problemes de circulació en diversos punts de la ciutat. Així, a Balmes, Blanquerna," A Blanquerna no hi ha problemes de circulació, senzillament no s'hi pot circular, en canvi, es pot circular per General Riera, Ramon Muntaner i, en un sentit 31 de desembre ¿cóm ho veis...?
Valoració:1menosmas
Per hhuy, fa mes de 11 anys
Idò si no podeu anar amb cotxo, anau a peu!!!!
Valoració:2menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
La notícia diu: "Les ja habituals coes en hores punta de les Avingudes seran encara més llargues i preocupants quan comenci el curs escolar".
I jo deman: ¿quans col·legis hi ha a les avingudes? jo crec que n'hi ha molts més als afores..., i a més ¿és necessari anar-hi en cotxe si la majoria dels alumnes viuen a la mateixa zona de l'escola, i, si no, hi poden anar en bús que és gratuït fins als 16 anys?
No basta posar negatius calen arguments...
Valoració:7menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
Podeu posar tants negatius com volgueu, però està clar que auqesta ciutat és insostenible, inhòspita i intransitable, amb contaminació ambiental i acústica amb tants vehicles a motor ¡¡¡PRIMER LA SALUT DE LES PERSONES!!! els cotxes ténen altres opcions.
Valoració:4menosmas
Per ull clínic, fa mes de 11 anys
Fer carrils bici, voreres, tramvies, etc a costa de carregar-se part dels carrers
és un error
Valoració:-6menosmas
Per llest, fa mes de 11 anys
Està clar que sobren molts cotxes per dins la ciutat, encara que no hi hagi obres; la ciutat hauria de ser pels vianants i transport públic col·lectiu.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris