nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
17°

Carlos de Palma pren possessió com a cap del sector aeri de Palma

A l'acte hi han acudit les principals autoritats militars de les Illes, així com el Delegat del Govern i la batlessa de Ciutat

El coronel Carlos de Palma Arrabal ha pres possessió avui del seu nou càrrec com a cap del sector aeri de Palma, cap de la base aèria de Son Sant Joan i de comandant militar aeri dels aeroports de la capital balear i Eivissa, en substitució del coronel Manuel Fernández-Roca.

L'acte, que s'ha desenvolupat en la base aèria de Son Sant Joan, ha estat presidit pel general cap del Comandament Aeri General (MAGEN), Fernando Lenso Astray; i pel coronel cap de la base aèria de Son Sant Joan i del sector aeri de Palma, Manuel Fernández-Roca.

A la presa de possessió hi han acudit el delegat del Govern, Ramon Socias, la batlessa de Palma, Aina Calvo, així com les principals autoritats militars de les Balears.

La celebració ha començat quan les forces participants en l'acte han entrat al pati on hi havia els convidats civils i militars, acompanyats per la banda militar.

A continuació, el general del MAGEN ha passat revista a la forces concentrades en el lloc, ha donat lectura a la fórmula de presa de possessió del coronel Carlos de Palma Arrabal, que ha jurat el seu càrrec davant els assistents. Després de la presa de possessió, els militars han cantat l'himne de l'exèrcit de l'aire.

Finalment, s'ha realitzat el tradicional acte d'homenatge als caiguts i s'ha procedit a la desfilada terrestre de les forces participants en la celebració.

El coronel De Palma ha estat destinat en l'Estat Major de l'Aire a l'Ala número 14 (Albacete), en la base aèria de Morón de la Frontera (Sevilla), en l'Acadèmia General de l'Aire com a professor i Cap de la Patrulla Acrobàtica "Àguila", en el Quarter Militar del Rei com a ajudant de Camp, i en el Comandament Aeri de Combat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris