lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Breus

PUBLICACIONS

•Peridis L'arquitecte i dibuixant de tires còmiques José María Pérez, «Peridis», ha reunit en una separata editada pel govern de Cantàbria «les vivències i lactàncies» dels primers anys de la seva infantesa a Liébana, aquella vall al peu dels Pics d'Europa que ell mateix descriu com el seu «paradís perdut». El quadernet «Peregrinar a Liébana» recull les conferències que pronuncià Peridis a un simposi sobre les peregrinacions en les gran religions, i constitueix un avançament a les actes d'aquella reunió. El govern càntabre n'ha editat 1.000 exemplars que distribuirà gratuïtament entre els centres culturals de la comunitat autònoma.

FIRES

•Llibre a Frankfurt La Fira del Llibre de Frankfurt, la més gran del món en el sector, s'inaugura el proper dimarts amb prop de 7.000 expositors de més de cent països i amb Polònia com a convidat especial. En l'edició d'enguany s'hi trobaran exposats, en una àrea de 200.000 metres quadrats, 377.428 títols, 91.451 dels quals seran novetats.

•Antiguitats La XVII edició de la Fira d'Antiguitats 2000, que obrí ahir les portes a València, acull 40 expositoris d'aquest món, que ofereixen al públic una important col·lecció d'obres d'art, pintures, ceràmiques i mobiliari, entre les quals destaquen per la seva novetat un seguit de peces africanes de gran valor artístic. Entre elles destaca una màscara de ritual conegut com «El guardià de relíquies Kota», de l'ètnia bambara.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris