nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Breus

EXPOSICIONS

•Cerdà a Alaró L'artista Pilar Cerdà inaugura aquest vespre (19.00 h) una exposició amb la seva obra més recent, inclosa en un projecte que ha començat a investigar sobre l'ésser humà. Sota el títol Otro instante Cerdà presenta una vintena d'escultures, gravats i una instal·lació amb fotografies entorn el buit de l'home en la societat actual. La mostra es pot visitar a l'Ajuntament d'aquest municipi, en el marc de les festes de Sant Roque. La corporació local, que subvenciona anualment l'exposició d'un artista, ha triat Cerdà, qui segons avançà té previst presentar aquest projecte a Barcelona, el maig de l'any que ve quan estarà madurat. DdB.

POESIA

•Rabal recita La veu ronca de Paco Rabal serà la protagonista de l'espectacle Queridos poetas que està recorrent tot l'Estat espanyol i que recala a Barcelona per donar vida als grans del segle XX, des de Lorca a Miquel Hernández, des de León Felipe a Rafael Alberti i des de Machado a José Martí. Els poetes de la Generació del 27 cobraran vida a través de l'actor murcià en l'espectacle que portarà el Tívoli el setembre. En el recital que ofereix per primer pic en la capital catalana, Rabal conversa amb el públic, explica les anècdotes quotidianes d'aquests poetes que són ja història i recita la seva obra amb molt d'afecte. La seva dona, Asunción Balaguer, l'acompanyarà en el recital amb lectures de poetes en llengua catalana.EFE.

LITERATURA

•Seminari d'UNED El director acadèmic de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), Joaquín Summers, va anunciar que aquest centre té previst acollir durant el primer trimestre de l'any 2001 un seminari multicultural en què s'estudiarà la literatura en català, euskera, gallec i castellà.EPR.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris