algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

PREMIS

•Alfons X el Savi La Caixa de Castella-la Manxa ha convocat per primera vegada el premi més important de novel·la històrica d'Espanya, dotat amb cinc milions de pessetes. Hi podran concórrer escriptors en llengua castellana de qualsevol nacionalitat. La convocatòria del Primer Premi Nacional de Novel·la Històrica «Alfons X El Savi», que està oberta fins el 31 de desembre d'enguany, s'ha fet en col·laboració amb edicions Martínez Roca, del grup Planeta, que serà l'encarregada de la difusió de les obres guanyadores.EFE.

EXPOSICIÓ

•Torna Resbier La Galeria Van der Voort presentà dijous passat una mostra individual d'Eduart Resbier, sota el títol «Chronos. La partitura de l'oceà». Aquest artista retornà a Eivissa després d'haver participat a mostres col·lectives a la mateixa galeria en 1996 i 1997. DdB.

•Internet L'exposició «Deesses», «imatges femenines de la Mediterrània de la prehistòria al món romà», estrenà la seva pàgina web, segons informà el Museu d'Història de Barcelona. La visita virtual permet veure totes les obres que s'exposen i consultar la informació disponible. L'adreça d'aquesta pàgina és WWW.bcn.és/icub/mhc-deesses. La web també inclou informació sobre les activitats que s'organitzen i posa a disposició un dossier de premsa.EPR.

RECONEIXEMENTS

•A títol pòstum L'Ajuntament de Granollers ha acordat nomenar «fill predilecte» Amador Garrell, segons indicaren fonts municipals. Garrell, que naixé a Granollers el 1916 i morí a principis d'aquest any, desenvolupà diverses facetes artístiques i treballà com a dibuixant, músic, escriptor, pintor i dissenyador.EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris