cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

D'estrena: Ford, Fraser i Damon

Harrison Ford i Brendan Fraser hauran d'adoptar Medidas extraordinarias al nou film de Tom Vaughan, mentre que Matt Damon haurà de lluitar amb un pla que pretén boicotejar la seva missió governamental a la Green zone de Paul Greengrass.

El realitzador Tom Vaughan s'ajunta amb Harrison Ford i Brendan Fraser a Medidas extraordinarias, un drama que narra la història real de John Crowley, empresari nord-americà que va desafiar la indústria mèdica per salvar la vida dels seus fills.

Empresari d'èxit, John Crowley (Fraser) es veu obligat a renunciar a la seva carrera professional quan descobreix que els dos fills petits sofreixen una malaltia incurable. Aliat amb el científic Robert Stonehill (Harrison Ford), desafiarà al sistema mèdic a la recerca desesperada d'una esperança per a ells.

Aquesta proposta comparteix des d'avui cartellera amb Green Zone. Després de rodar junts les tres pel·lícules de Bourne, el cineasta britànic Paul Greengrass torna a dirigir Matt Damon en aquesta producció, un thriller bèl·lic que transcorre a l'Iraq.

El subtinent Roy Miller -Damon- ha estat enviat a l'Iraq per trobar unes armes químiques suposadament enterrades al desert. Tanmateix, una sèrie de traves li impedeixen dur a terme el treball i Miller sospita que tot es tracta d'un pla ideat per boicotejar-li la missió.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris