cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Segon buro-fax de Petri Galmés a dBalears

26-08-2018

Benvolgut Sr. Director de dBalears

Li escric la present en exercici del dret de rectificació regulat en la Llei Orgànica 2/1984 de 26 de març.

El passat diumenge 19 d'agost de 2018, en el seu diari digital (https://dbalears.cat/) es va publicar una notícia amb el títol 'Petri Galmés hi torna: ara assetjant un periodista d'IB3 Ràdio', la notícia tenia el següent vincle #IB3 #PetriGalmés.

A l'efecte de l'article primer de l'esmentada Llei Orgànica li manifest que eren inexactes i falsos els següents fets:

1r – És fals que jo començase a perseguir un reporter d'IB3 i es fals que li diria amb gestos de provocació «amb la bandera d'Espanya, aquí també amb la bandera d'Espanya».

2n – És també fals que estigués implicat en un boicot a la connexió en directe d'IB3 durant la recepció dels Reis d'Espanya»

El passat dilluns 20 d'agost del 2018, en el seu diari digital ((https://dbalears.cat/) es va publicar una notícia amb el títol 'El Petri-fax i la Petri-borroka'. Aquesta notícia va ser escrita per Tomeu Martí.

A l'efecte de l'article primer de l'esmentada Llei Orgànica li manifest que eren inexactes i falsos els següents fets:

1r – És fals que jo hagi participat en cap acte de violència contra l'adversari i en intimidació o amenaces contra el missatger.

2n – És fals que hagi participat en cap intimidació contra un periodista d'IB3 Ràdio.

Li prego publica aquestes rectificacions d'acord a l'esmentada Llei Orgànica, i sense perjudici d'altres accions civils o penals en defensa dels meus drets, específicament per l'atribució pública i reiterada de la comissió de delictes.

Moltes gràcies atentament

Petri Galmés Bonet

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Històries de fantasmes, fa 7 mesos

No tenim cap dubte. Petri és la dona més Santa d'aquest món. I a més, és un fantasma. On se l'ha vist actuant, després resulta que allà no hi era.

Valoración:5menosmas
Per marbosch, fa 7 mesos

El 2019 hi ha eleccions municipals i autonòmiques, ella és vol assegurar un lloc en les llistes i això a dia d'avui es fa embolcollant-se en una bandera espanyola,com toca al PP o C,s

Valoración:4menosmas
Per M'avorresc!, fa 7 mesos

Quina dona més pesada! No veu que no interessa?

Valoración:6menosmas
Per escardapenyes, fa 7 mesos

Amés vull afegir, que jo no som Petri, som Joana, com la Mare de Deu.
Gràcies anticipades, per clarificar tota aquesta qüestió que s'ha fet amb la manipulació i montatges de cámeras i vídeos, aff......"una que no existe". Com tots els corruptes del PP, que no fan més que bé, com jo mateixa.
Aaaallelluuuuyyyyyyaaaaahahaahaaaa.
Salut i República Països Catalans.

Valoración:7menosmas
Per supositori, fa 7 mesos

Al primer punt 2n diu que és fals que estigués implicAT, no implicada. Una cagada del "negre" que li ha escrit el burro-fax, cal suposar. I que la interfecta no ha ni llegit.

Valoración:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris