cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

Segon buro-fax de Petri Galmés a dBalears

26-08-2018

Benvolgut Sr. Director de dBalears

Li escric la present en exercici del dret de rectificació regulat en la Llei Orgànica 2/1984 de 26 de març.

El passat diumenge 19 d'agost de 2018, en el seu diari digital (https://dbalears.cat/) es va publicar una notícia amb el títol 'Petri Galmés hi torna: ara assetjant un periodista d'IB3 Ràdio', la notícia tenia el següent vincle #IB3 #PetriGalmés.

A l'efecte de l'article primer de l'esmentada Llei Orgànica li manifest que eren inexactes i falsos els següents fets:

1r – És fals que jo començase a perseguir un reporter d'IB3 i es fals que li diria amb gestos de provocació «amb la bandera d'Espanya, aquí també amb la bandera d'Espanya».

2n – És també fals que estigués implicat en un boicot a la connexió en directe d'IB3 durant la recepció dels Reis d'Espanya»

El passat dilluns 20 d'agost del 2018, en el seu diari digital ((https://dbalears.cat/) es va publicar una notícia amb el títol 'El Petri-fax i la Petri-borroka'. Aquesta notícia va ser escrita per Tomeu Martí.

A l'efecte de l'article primer de l'esmentada Llei Orgànica li manifest que eren inexactes i falsos els següents fets:

1r – És fals que jo hagi participat en cap acte de violència contra l'adversari i en intimidació o amenaces contra el missatger.

2n – És fals que hagi participat en cap intimidació contra un periodista d'IB3 Ràdio.

Li prego publica aquestes rectificacions d'acord a l'esmentada Llei Orgànica, i sense perjudici d'altres accions civils o penals en defensa dels meus drets, específicament per l'atribució pública i reiterada de la comissió de delictes.

Moltes gràcies atentament

Petri Galmés Bonet

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Històries de fantasmes, fa 10 mesos

No tenim cap dubte. Petri és la dona més Santa d'aquest món. I a més, és un fantasma. On se l'ha vist actuant, després resulta que allà no hi era.

Valoración:5menosmas
Per marbosch, fa 10 mesos

El 2019 hi ha eleccions municipals i autonòmiques, ella és vol assegurar un lloc en les llistes i això a dia d'avui es fa embolcollant-se en una bandera espanyola,com toca al PP o C,s

Valoración:4menosmas
Per M'avorresc!, fa 10 mesos

Quina dona més pesada! No veu que no interessa?

Valoración:6menosmas
Per escardapenyes, fa 10 mesos

Amés vull afegir, que jo no som Petri, som Joana, com la Mare de Deu.
Gràcies anticipades, per clarificar tota aquesta qüestió que s'ha fet amb la manipulació i montatges de cámeras i vídeos, aff......"una que no existe". Com tots els corruptes del PP, que no fan més que bé, com jo mateixa.
Aaaallelluuuuyyyyyyaaaaahahaahaaaa.
Salut i República Països Catalans.

Valoración:7menosmas
Per supositori, fa 10 mesos

Al primer punt 2n diu que és fals que estigués implicAT, no implicada. Una cagada del "negre" que li ha escrit el burro-fax, cal suposar. I que la interfecta no ha ni llegit.

Valoración:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris