algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Cartes dels lectors

El desastre
Món actual: egoisme, corrupció, enveja, odi, venjança, engany, mentida, furt, fraus, tot són promeses incomplides.
Destrucció del patrimoni cultural del poble, hi ha la intenció irresponsable d'anul·lar i destruir la nostra sagrada llengua materna.
Manquen pressuposts per a l'educació, per a la cultura i la sanitat pública.
Comissions, injustícia social, desordre, llibertinatge polític, abús de poder, prepotència, destrucció, casos d'imputats arxivats o prescrits.
Pensions retallades, pobres pensionistes que no poden arribar al final del mes pel desfasaments del poder adquisitiu.
Rebaixes de sou als funcionaris! Augment de l'atur... On és el benestar social? Ah! Les hipoteques!
S'ha augmentat l'edat de la jubilació, però hi ha senyors que després de quatre anys de prendre el pèl al poble tenen una paga vitalícia.
El poble paga més imposts que mai. Ah! Ens toca pagar a Hisenda i les contribucions!
A on són els nostres diners?
Qui pot respondre?
Caos... desolació.
Votar. Què i a qui?
Retornam a Babel, Sodoma i Gomorra, total esclavatge dels pobles i dels pobres.
Els pobres més pobres i els rics més rics. Pèrdua dels valors i dels ideals! Cal retornar el sistema al seu origen, al no-res, per ser de bell nou pols i cendra, ja que és inútil.
Ens manquen nous espermatozoides de polítics, diputats i regidors, savis plens de dignitat.
Cal recórrer a la investigació o a la tecnologia per descobrir una nova generació i resoldre la crisi?
Principi dels principis...
¿Tal volta sigui necessària la clonació de robots o hem d'esperar que vinguin els extraterrestres?
SEBASTIÀ VIDAL I OBRADOR.Palma.

El Sr. Vallejo no ha anat mai en bus
Vaig llegir que el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, el Sr. Vallejo, tenia un pla per reestructurar l'EMT. Consistia a eliminar-ne línies, a allargar freqüències dels busos, a acomiadar-ne treballadors, etc. etc. Es veu que és un pla "per millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Palma". Com a usuària de l'EMT, ja he vist que n'han variat les freqüències, de manera que ja anam apretujados, com va dir aquest senyor. Es veu clarament que tant ell com el batle de Palma no han anat mai en bus ni deuen saber on en són les parades. Que ens vulguin fer creure que el que volen és fer una ciutat més còmoda i transitable és una mentida; amb els doblers que tudaren llevant el carril bici podrien haver millorat l'EMT. Això sí que és prioritari.

Segons aquests senyors, la qualitat de vida consisteix a anar a sopars i festes i així com ho fan ells, i sortir ben mudats i clenxa feta a les fotos de les revistes i dels diaris on surt la gent VIP , que és l'únic que fins ara han fet.
MARIA DEL PILAR JUAN. Palma.

La vostra corrupció és la nostra crisi
Des que hem entrat en aquesta profunda crisi, he sentit moltes coses, com que ens hem d'estrènyer el cinturó, que hem de fer molts esforços i que cal fer retallades.

Doncs bé, els esforços els podem fer, però que no ens prenguin per beneits! Per què ho dic? Ho dic perquè els qui ara apliquen les retallades tan dràstiques no ho practiquen amb l'exemple, ni han tornat cap dels diners embutxacats ni les comissions cobrades de més; ni han fet cap declaració en públic que de les seves grans obres que varen posar en marxa, i de la seva presumpta corrupció, ens ve la crisi que tenim. Ho posaré en majúscules perquè ho puguin llegir. Senyors Bauzá, Isern i senyora Salom: LA PRESUMPTA CORRUPCIÓ DEL VOSTRE PARTIT ÉS LA NOSTRA CRISI.

Facem un poc d'història i repassem així com han tudat els nostres diners els diferentes governants d'aquestes illes.

Casos com el del túnel de Sóller, el Bon Sosec, la targeta Visa de l'Ajuntament de Palma, això de fer i desfer el parc de les Estacions dos pics. La mala planificació en matèria de transports i posar el metro només fins a la Universitat, haver començat a fer l'hospital de Son Espases, el palau de congresos; haver comprat un edifici per part de l'Ajuntament de Manacor tot i estar fora d'Ordenació; el pont del Riuet de Porto Cristo, el Palma Arena, haver fet i desfet una pista d'atletisme on hi ha ara el Palma Arena; palau de l'òpera i molts altres casos més.
Si cercau per internet "Corrupció a les Illes Balears", us podreu documentar bé.

Tot això ha repercutit a les butxaques de tots nosaltres, contribuents de les Illes Balears, sense que ningú hagi demanat perdó per aquests excessos ni hagi tornat cap cèntim, ans el contrari: som nosaltres, els contribuents, que hem d'ajudar a pagar aquestes obres sense haver-les cavil·lades anteriorment.

Per tant, com a ciutadà de les Illes Balears, us deman que abans de demanar que ens estrenyem el cinturó i abans d'aplicar retallades, torneu tot el que s'ha malbaratat al calaix públic i tot el que s'ha cobrat a base de presumptes comissions; que apliqueu les retallades en el vostre partit, venent el luxós local que teniu al carrer del Palau Reial. De ben segur que així podrem jugar d'igual a igual.
Au idò, JA ESTÀ BÉ D'ESTAFAR-NOS I DE PRENDRE'NS EL PÈL!
FRANCESC RIERA OLIVER. Ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris