algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Cartes dels lectors

L'elegància de Laudrup

Permeti'm, Sr. Director, opinar sobre el cessament de Laudrup, aquest home tan senyor i elegant que quasi va fer baixar el Mallorca l'any passat i que aquesta Lliga ha començat desestabilitzant el club. Va remugar en públic perquè no entenia que no haguessin venut De Guzmán, encara que fos per dos milions menys. Dos milions? Déu meu, jo no els guanyaré en la vida. Si el seu ajudant va dur De Guzmán i Laudrup volia que es vengués per 320 milions de pessetes menys del que valia... això és sospitós, molt!

Laudrup, el senyor que no ha demostrat res com a entrenador en els trenta darrers partits, ha censurat la directiva per la manca de fitxatges, tot sabent que el club està en suspensió de pagaments i intervingut judicialment. Això ho fa un senyor? Jo crec que Laudrup ha faltat al respecte als mallorquinistes, al club, i ha fet passar Serra Ferrer per dolent. Com que tenia una clàusula de rescissió, el Mallorca l'hauria d'haver acomiadat i haver-li cobrat els 700.000 euros (que no pagar el que fos), ja que l'expulsió havia estat provocada per ell i la clàusula, supòs, és recíproca.

És sospitós que amb Pere Terrasa s'entenguessin en pocs minuts. També em fa pudor aquest tema. Pel que de lluny es podria interpretar (pels vostres comentaris de premsa), que ha fet, tant en el Mallorca com a IB3, a Terrasa, li fotria una coça al cul, si treballàs en un lloc on jo pogués decidir.
Han fet mal al Mallorca. Que se'n vagin i no tornin! I nosaltres tots units!
LLORENÇ OLIVER. Palma.

Serveis socials, una passa enrere?

Durant el que podríem anomenar experiència vital, entre altres experiències, puc contar la d'haver treballat gairebé tres anys a un habitatge tutelat per a persones amb discapacitat intel·lectual. Puc dir, que per mi, probablement, ha estat una de les etapes més enriquidores quant a creixement personal, a més de mostrar-me de més a prop la necessitat d'aquests serveis.

Actualment, nombroses entitats socials, que conjuntament pateixen un endarreriment en els pagaments de les diferents administracions, es plantegen deixar de prestar alguns dels serveis per haver arribat a una situació insostenible. La majoria d'aquestes entitats han anat formant-se a partir de la iniciativa de les famílies afectades que, amb moltes dificultat, amb els anys han aconseguit que les seves necessitats es vegin com un dret.

Podríem dir moltes coses respecte d'aquest tema, però sobretot n'hi ha tres que em volten pel cap. Com han pogut, aquest govern i els anteriors, arribar a aquesta situació actual, que posa en perill uns serveis que consider essencials en una societat que s'anomena avançada?

La segona qüestió que em faig és si serà capaç aquest govern de fer enrere drets que s'han anat guanyant legítimament les persones amb discapacitat, les persones amb malaltia mental, les seves famílies i, en definitiva, les persones amb un estat de vulnerabilitat social que, recordem-ho, podem patir qualsevol de nosaltres en algun moment de la nostra vida. A més, aquestes entitats, en realitat, estan fent un treball que les administracions haurien de fer i, per tant, en certa manera, es veuen descarregades per la seva tasca.

Per això, finalment, em deman si en un moment tan crític els polítics són capaços de juntar-se per tirar endavant projectes multimilionaris com el palau de congressos, no sabran o no voldran trobar solucions per situar la prestació de serveis socials al mateix nivell dels altres serveis personals, com són la sanitat i l'educació, que han de constituir els drets bàsics i irrenunciables de la veritable ciutadania.
JOAN RAMON BOSCH CERDÀ. Port de Pollença.

Gràcies als hospitals d'Inca i de Son Espases

Vull agrair a tres amics meus i sobretot al servei d'urgències de l'Hospital d'Inca que era de guàrdia diumenge 25 de setembre a les 18.30 hores la seva tasca impagable: salvar-me la vida. El fet que actuassin tan ràpidament va ser fonamental. Un atac de cor, seguit d'una aturada cardíaca, no va ser impediment perquè cada membre de l'equip que em va atendre sabés en tot moment què havia de fer, com si es tractàs d'un engranatge de rellotgeria, cada persona ocupà el seu lloc, cosa que féu que avui us ho pugui contar. Des d'Inca també, coordinaren el servei d'UCI coronària de l'hospital de Son Espases, on em traslladaren ràpidament per fer-me un cateterisme, tot amb la mateixa eficàcia que l'equip mèdic anterior.

Avui dia, que contínuament es parla de retallades en sanitat, de copagaments, d'interminables llistes d'espera etc. jo no puc més que lloar tot el personal sanitari que em va atendre i dir que aquí gaudim de la millor sanitat pública i que cal fer tots els esforços possibles per mantenir-la. Moltes gràcies a tots per donar-me una segona oportunitat.
FRANCESC XAVIER VALENTÍ AGUILÓ. Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Magdalena Moragues, presidenta de l'AV del Jonquet, fa mes de 9 anys

NO A L'OKTOBERFEST AL JONQUET

No al renou excessiu fins a les 24.00 h. i a 15 dies de tortura musical.
No al silenci de la policia municipal amb comentaris tipus "Pongan el máximo de denuncias para tenerlo en cuenta el año que viene".
No al silenci de l'Ajuntament amb comentaris tipus "Aquest event compta amb tots els permisos necessaris".
No als interessos econòmics d'una minoria trepitjant les llibertats d'una comunitat sencera.
Si al dret al descans i a la convivència.

Valoració:2menosmas
Per Joan Ramon, fa mes de 9 anys

D'acord amb tu Alexandre, salutacions.Jo

Valoració:3menosmas
Per Ciutadà, fa mes de 9 anys

Enhorabona Francesc Xavier. Salut!!!

Valoració:8menosmas
Per Alexandre, fa mes de 9 anys

Joan Ramon, per desgràcia els qui governen entenen la igualtat com la igualtat d'oportunitats i no com la igualtat de condicions. Dins la "seva" igualtat (d'oportunitats) no entren els drets socials equiparadors en condicions vitals que menciones. L'arribada de la cursa està igual d'enfora per a tots i si ens esforçam en principi tenim opcions d'arribar primer qualsevol de nosaltres (igualtat d'oportunitats). El problema és que uns tenen unes sabates esportives de marca i altres van descalços amb una motxilla carregada de pedres a l'esquena. Qui arribarà primer?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris