algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Cartes dels lectors

Bravo per la Casa Reial
Només dues línies per manifestar la meva satisfacció per la decisió de la Casa Reial espanyola de no anar el cap de setmana passat a l'enllaç del príncep de Mònaco.

Encara record la intervenció d'Albert del Principat en la reunió del COI, on ens féu molt mal, a Espanya i més concretament a Madrid, que impedí així que finalment vencés una de les candidatures favorites.

Es podia mig entendre (encara que igual de menyspreable) que Albert hagués defensat una candidatura seva, però no era comprensible que s'embrutàs per afavorir tercers països. Les seves paraules anaven amb mala intenció... Amb molta maldat.

El contingut de la seva intervenció fa referència a la inseguretat de la capital espanyola. Això fou dit en un fòrum semblant que feien en directe per totes les televisions del món. Les seves paraules varen ser desafortunades, no pròpies d'un príncep i molt greus.

Al nou matrimoni, això, que siguin feliços... perquè de l'altre, ho dubt!!
PEP RIBAS RIBAS. Eivissa.

El tsunami conservador
En poc temps el Partit Popular ha dut a terme o és a punt de dur a terme algunes accions que defineixen clarament la seva política i els interessos que defensa:

1.- Pujada dels sous dels polítics del Govern. Els únics que ens estrenyem els cinturons som els ciutadans i no qui ens governa.

2.- Tancament de la Televisió de Mallorca i Ona Mallorca. Reflecteix política de comunicació del Partit Popular i, sobretot, és una acte de censura política amb la intenció de desfer-se'n d'un mitjà de comunicació que s'ha caracteritzat per la seva qualitat, independència i seriositat, amb una oferta informativa, social, cultural i esportiva variada i que arriba a tots els racons de Mallorca.

3.- Paralització de les obres II Fase Parc de les vies. Eliminant el projecte d'aquesta zona verda de ciutat, el PP ens mostra quin és el seu model de ciutat..

4.- Reobertura del trànsit de cotxes pel carrer de Blanquerna. La seva política de mobilitat ha estat i serà la de potenciar l'ús del cotxe privat en detriment del transport públic, la bicicleta i els vianants.

5.- Eliminació dels dinamitzadors lingüístics. La seva política lingüística es basa a atacar la llengua i la cultura catalana.

Sabíem que si no fèiem alguna cosa vendria aquest tsunami conservador i tot i així no n'hem fet prou. Jo sóc dels que creuen que bona part de la política es fa al carrer i en aquest sentit el moviment del 15-M em sembla una alenada d'aire fresc que potser ens ajudarà a fer més respirable els nous aires que vénen amb el PP al capdavant de les institucions. Cal donar suport i col·laborar en aquest moviment que per molts de nosaltres suposa l'única esperança de millora.
CARLES VALENTÍ AGUILÓ. Palma.

TV Mallorca
Moltes vegades a les llargues vetlades dels horabaixes, avorrit i fastiguejat de la programació televisiva, m'he trobat que l'única que m'ha tret de l'avorriment ha estat la TV de Mallorca. Un canal que ha sabut ocupar un espai intermedi entre les grans cadenes i les locals. Basant-se en producció pròpia i de la xarxa de televisió de la nostra àrea lingüística, en programes com el de la producció dels millors vins, d'Andorra TV; programes de crítica de televisió que també saben dir les coses bones que es fan. Programes d'humor amb accent valencià... Fugint del partidisme polític i primant per damunt de tot la cultura i l'educació. Seria un tornar enrere si llevassin aquest canal que no és deficitari i que és dels més educatius i culturals dins el panorama televisiu actual, amb un nivell de qualitat i d'intel·ligència molt superior, sense cap dubte, al normal.
FRANCESC DOMÈNEC FERRER. Palma.

No ho fareu
Dimissió demanam per tots els treballadors que tinguin un poc d'orgull de les empreses públiques i d'altres institucions pagades amb doblers públics i que hagin entrat en oposició trucada o directament a dit. No fa falta que us encalci la justícia. Sou vosaltres que junts heu de fer la passa i deixar la plaça lliure per a una nova convocatòria d'oposicions regulades i netes. Això és el que heu de fer si encara teniu un poc de vergonya. No ho fareu perquè sabeu que sense jugar amb les cartes marcades molts no teniu res a fer davant d'altres de més capaços. Tot és por que teniu. Pensareu en la família, els fills ... us fareu víctimes de les circumstàncies. Mentre us enganyeu a vosaltres mateixos ocupeu la plaça que potser correspon a un altre, potser també amb família. O potser no. No ho sabeu. Ni ho sabreu mai si no us enfronteu a la realitat. Si no dimitiu demostreu que ni us mereixeu que us paguem sou ni evidentment que us respectem. Féu una passa endavant, sigueu valents per una vegada i guanyeu-vos els jornal per vosaltres mateixos. Demostreu-ho si en teniu (de coratge). Ah! i no abuseu més encara de nosaltres. No digueu 33.
BERNAT MOREY COLOMAR. Sta Eugènia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sergi, fa mes de 9 anys

QUANTS DE LITRES D'AIGUA SE PODEN PERDRE UN VESPRE?

Això vaig intentar calcular ahir a la nit quan just davant ca meva una màniga d'aigua del sistema automàtic de reg deixava brollar l'aigua sense parèixer voler atura mai. Sense dubtaro vaig telefonar EMAYA, servein d'urgències 7 dies a la setmana, 24 hores, hi havia feina, ja que vaig necessitar dues trucades per poder parlar amb algú; des d'allà me digueren que no era cosa seva i que havia de telefonar al 010, cosa que vaig fer de seguida, un pic a les 21:30 i un altre pic pic a les 23:30, ja que ningú no apareixia pel carrer per aturar el riu d'aigua que ja anava cap a Manuel Azaña. Al matí, a les 7:30, encara brollava aigua pel carrer, així doncs, 10 hores des de que jo vaig telefonar, segurament ja feia una bona estona que brollava quan jo me vaig adonar i vaig telefonar. Calculau si voleu la quantitat de litres d'aigua perduts, pagats amb doblers públics i a més a més a una illa, on aquest element és més valuós que l'or. Una pena d'aigua i una vergonya de Servei i Ciutat. Tant de bó, que un parell d'obrers, immigrants per més senyes, sense que ningú no ho demanés, amb eines i bona voluntat, ho han arreglat de motu propi. mIL Gràcies a ells i una estirada d'orelles al 010 i al Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Palma.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris