algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Bústia

Agraïment a Son Dureta i al seu equip
En un moment tan dolorós per a nosaltres, com és la mort del nostre estimadíssim espòs, pare i padrí, Damià, és just i necessari agrair profundament, i des del fons dels nostres cors, l'atenció rebuda durant els darrers temps de la seva cruel malaltia.

Donam les gràcies a tot el personal de la planta 1-C de l'hospital Son Dureta, des de les persones encarregades de la neteja fins als metges, passant per auxiliars, infermeres, voluntaris, etc. (una forta abraçada per a Elena).
I, molt especialment, agraïm, de tot cor, el tracte rebut a la tercera planta de l'Hospital General, tant el que es dispensà al malalt com a cada un dels membres de la família. Destacam la humanitat i la professionalitat de tots i cadascun del treballadors: Marga, la psicòloga; l'assistent social; l'equip del Dr. Santamaría, la Dra. Manuela Campos; els infermers i les infermeres (una besada molt forta per a Teresa); els auxiliars; personal de neteja; voluntaris; capellà i, també, a totes les famílies d'altres malalts que, en qualque moment, ens donàrem suport.

Us estarem eternament agraïts. Una abraçada molt forta per a tots vosaltres i enhorabona per ésser com sou.
També volem fer extensiu el nostre agraïment a tots els parents, amics, coneguts, veïnats que ens feren costat en vida de Damià, i ens en segueixen fent ara, quan ja no el tenim amb nosaltres. En els moments durs de la vida es fa palès amb qui es pot comptar. Sense tots vosaltres, tot això no hauria estat possible. Moltes gràcies a tots!

FAMÍLIA DE DAMIÀ CRESPÍ I SBERT SON SARDINA

Acire + ORA = zona de multes
Divendres horabaixa anava amb el cotxe cap a l'església de Santa Creu a realitzar un assaig per a un concert. Vaig pel passeig Mallorca i arrib al final del carrer Mallorca i veig que està prohibit anar recte cap al museu Es Baluard. Mirant de trobar un aparcament, veig que dins la plaça de la Porta de Santa Catalina hi ha un lloc lliure d'ORA. Per tant, gir a lesquerra, aparc i trec el tiquet d'ORA corresponent. Quan hi torn al cotxe trob una multa de 90 euros, què ha passat? Com sempre, quan cerques el vigilant d'ORA mai el trobes per demanar-li una explicació sobre la multa. Cerc una explicació i veig que hi ha més conductors com jo multats.

Idò que no m'he fitxat que a l'entrada de la plaça a més de dos metres i mig d'altura hi ha un senyal que t'indica que la plaça de la Porta de Santa Catalina és zona Acire. Per tant, està prohibit que hi passin els cotxes que no estiguin registrats amb la corresponent targeta d'autorització. A més, és una zona d'ORA que només hi poden aparcar cotxes autoritzats Acire pagant el tiquet corresponent d'ORA o que també tinguin la targeta de resident d'ORA. Resignat, veig que les instruccions de la part posterior del resguard de la multa, diuen: així mateix, podreu substituir el pagament de la sanció per un curset formatiu de seguretat vial... , curset que pensava sol·licitar dilluns dematí.

Una vegada desplaçat a la secció de multes de Sant Ferran, m'informen que cap multa d'ORA no es pot convalidar d'aquesta manera. Per favor, senyor regidor de lAjuntament de Palma de l'àrea de Mobilitat, posi una bona indicació que informi que només es pot girar cap a la dreta pel pont que creua la Riera, faci que les màquines d'ORA d'aquesta plaça indiquin que són només per als usuaris Acire. També es podrien pintar d'un altre color els pàrquings d'ORA-Acire per tal que hi hagi alguna diferència i finalment actualitzar el paper de les multes per no fer perdre temps amb desplaçaments innecessaris cap a la secció de multes. Només veig que em queda aprofitar la rebaixa del 50% si pag abans de 20 dies i escriure aquesta carta per avisar la gent que com jo intenta fer les coses correctament, que existeixen zones ORA-Acire, és a dir segons la meva opinió: zones de multes.

GUILLEM SALOM FORTEZA PALMA

Minirapinyades i incompetències judicials
Arriba a les nostres mans una sentència judicial que troba ofensives unes barreres pintades de mini (capa protectora color taronja) que es dóna abans de la pintada definitiva sols pel seu color cridaner. Un altre jutge dóna per vàlides en un principi unes fotografies molt mal manipulades d'un pegat o construcció inexistent fins que en els dos casos s'ha de recórrer la sentència per fer-se justícia de bon de veres. I el Sr. jutge sense visitar personalment la finca. Potser li hauria estat bo per la seva salut passejar un poquet. Almanco ho seria també per la salut judicial.

Com es pot en un judici de faltes acceptar fotografies manipulades per fotoshop de lesions pròpies d'urgències enfront de l'informe mèdic de 2 rapinyades de ca sense sang. Un jutge que no coneix per què serveix la pintura de mini o el photoshop no pot ser jutge. Així de clar. Un advocat que empra aquestes tècniques ha de ser suspès i sancionat si és descobert. Qui ho controla? Si sense ser gens entesos i sols amb tres sentències ja ens adonam del que hi ha, imaginin els "professionals " de les denúncies.

Si els jutges són incompetents o corruptes és evident que els advocats se n'aprofiten per estirar els doblers de la pobra gent. Això seria molt bo d'aturar amb sancions i descomptes de sous a les sentències clarament absurdes i surrealistes i als advocats infractors sense esperar que siguem els contribuents que ho haguem de recórrer i denunciar. Així és donar avantatge als mentiders, barruts, pesseters, "professionals" de les denúncies i pocavergonyes diversos en lloc de la bona gent.

BERNAT MOREY COLOMAR SANTA EUGÈNIA

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inmaculada Gutierrez Gamarra, fa mes de 10 anys
He tenido el mismo problema hace unos días en la zona ACIRE del museo d'es Baluard, la situación ha sido la misma, te dejan entrar a la zona de la plaza, el suelo está pintado de azul, la maquina te deja sacar un ticket, no hay ni un letrero en la plaza que te informe que estás en zona Acire excepto el de la entrada que no se ve. Sólo puedes pensar en una cosa AFAN RECAUDATORIO. Me gustaría no tener que pagar esta multa ¿puedo alegar algo en un recurso?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris