nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Un hivern a Mallorca

A una servidora li agrada molt anar al teatre, sóc consumidora habitual de teatre, i l'altre dia vaig assistir a una de les representacions de l'obra del Teatre Principal de Palma Un hivern a Mallorca i per tant vaig passar com cal per taquilla, vaig pagar religiosament la meva entrada i vaig gaudir d'un bon espectacle teatral sota el meu punt de vista d'espectadora normal i corrent. Tot això ho dic perquè he llegit crítiques ferotges en contra de l'obra. Mirin, no hi entraré a discutir-les perquè no és la meva feina però, sí vull dir que com a espectadora normal vaig passar una estona d'allò més bé veient treballar una colla de bons actors, bé, uns millor que altres, això sí que ho he de dir, però que me feren creïble una història basada en unes suposades darreres cinc hores dels famosos personatges del mestre Chopin i de l'escriptora francesa (que encara me deman per què és filla i·lustre de Mallorca?) George Sand, per tant només me queda donar les gràcies al director de l'obra, el Sr. Reguant i als seus actors.

Gràcies com a espectadora de teatre.

Maria Duran.

(Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris