nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Més entrebancs per als docents matriculats al postgrau d'AL

El postgrau de mestre especialista en Audició i Llenguatge ofertat per la UIB i subvencionat per la Conselleria, que ha acabat en aquest curs, s'ha convertit en una cursa d'obstacles per als docents matriculats. Tant és així, que no bastava al professorat complir amb els requisits demanats per la UIB: hores d'assistència obligatòria, treballs, exàmens... que també han hagut de sofrir per tenir un substitut i així, poder realitzar les pràctiques obligatòries d'aquest postgrau.

Per altra banda, quan tots pensaven en les vacances d'estiu, la UIB dóna la gran notícia als alumnes subvencionats, devers 36 docents, que hi ha un petit problema amb la Conselleria i que no obtindran el títol. El petit problema creat és que la Conselleria no ha pagat a la UIB des de fa dos anys la part subvencionada d'aquests estudis.

Des d'ANPE Illes Balears, Sindicat Inde-pendent, volen denunciar la situació vergonyosa creada per un costat, per la UIB en utilitzar els alumnes de «corre ve y dile», quan és la responsable de gestionar, coordinar i mostrar la cara per ells davant la Conselleria; i per l'altre, de la Conselleria en crear una situació incoherent i incomprensible, quan són els primers interessats a tenir aquests especialistes habilitats per treballar. ANPE adreçà fa mesos un escrit dirigit al conseller d'Educació, per assabentar-lo de la coordinació existent. Si hi hagués pres mesures pal·liatives, ara no es trobarien amb aquesta situació. A la fi, qui en resulta perjudicat és el professorat competent que s'esforça per actualitzar els seus coneixements i mèrits acadèmics. ANPE reclama la solució immediata en aquest assumpte, ja que els docents alumnes no són els culpables que la Conselleria i la UIB no s'entenguin.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris