lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Rectificació

Sr. director,
Gràcies un cop més per la diligència del diari que dirigeix, i la seva demostrada tolerància, a l'hora de publicar les cartes al director. La meva, com no podia ser d'altra manera, va ser publicada dos o tres dies després d'haver-la enviada, en concret dijous, dia 21 de juny d'enguany. Només una puntualització que voldria aclarir del tot. En la meva carta vaig fer referència a na Maria de la Pau Janer i en lloc d'enviar-la a Frankfurt, que és on a partir del mes d'octubre la literatura en llengua catalana tindrà tot el protagonisme, la vaig enviar a Munic. Ens hem d'entendre; jo encara l'hauria enviada més lluny. Però he d'admetre que es va tractar d'un lapsus del tot inexcusable. Tanmateix, quan em ve al cap na Maria de la Pau, tot al meu voltant es torna confós i estrany, fins al punt de no saber distingir entre Frankfurt i Munic. Ho sento. Només volia demanar-li que aquesta simple rectificació fos publicada al seu diari. Res més. Un cop més, gràcies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris