muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Quan l'egoisme del PAS-PSM du a llocs no desitjats

Avui, a Esporles, la gent del PAS-PSM no entén que el PSOE no hagi acceptat l'oferiment per integrar-se a l'equip de govern de l'Ajuntament. Per això, cal que la gent sàpiga que el PSM el passat mes de gener va rebutjar la proposta feta pel PSOE per tal de formar una única candidatura entre ambdós partits i, d'aquesta manera, poder garantir la majoria absoluta davant un possible creixement del PP. L'oferta era proporcionada als regidors obtinguts per cada partit a la passada legislatura, és a dir, dins els sis primers llocs hi hauria quatre membres del PAS-PSM, amb els números 1, 3, 4 i 5, i dos del PSOE, amb els números 2 i 6.

D'aquesta manera, es respectava la proporcionalitat de regidors existents en aquell moment a l'Ajuntament, alhora que es constituïa un equip lligat i ben triat, per tal de poder gestionar les diferents àrees municipals. La batllia seria compartida en un temps també proporcional als resultats obtinguts ara fa quatre anys. Si traspassam els resultats obtinguts per separat a una sola candidatura conjunta, ara tendríem un regidor més, respecte del conjunt dels dos partits per separat, és a dir, que tendríem set regidors en- front dels sis actuals. La proposta semblava justa i els resultats ara demostren que era bona, però el PAS-PSM cercaven una altra cosa: la majoria absoluta.

Per tant, queda clar que l'egoisme ha jugat una bona passada al PAS-PSM, ja que haurà de gestionar les mateixes àrees, però amb dos regidors menys, i amb el PSOE fora del govern municipal. Així doncs, ara no és el moment d'atribuir al PSOE cap mena de responsabilitat per no acceptar d'integrar-se a l'equip de govern; pens que ara és un bon moment perquè el PAS-PSM reflexioni, ja que de vegades l'egoisme i la cobdícia ens juguen males passades i en bon mallorquí hi ha una dita que diu: «Qui l'ha feta, que l'engrons». Tal vegada per a la propera legislatura serà possible. Ja ho veurem.
Molt agraït pel seu interès.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris