Carta al futur regidor de Cultura de Cort

Benvolguda senyora/benvolgut senyor, a voltes anam amb tantes presses que no tenim temps ni de RESPIRAR, com aquell que diu; ni molt manco de VALORAR LA FEINA i dedicació d'aquells que ens envolten i ens fan la vida més fàcil, més lleugera, més bona de dur....

A voltes ens costa també trobar l'equilibri entre allò que hauríem de fer perquè ens fa bé, i allò que hem de fer perquè no ens queda més remei.

Doncs, d'aquests tres temes volia parlar-vos, precisament: respiració, equilibri i valorar la feina ben feta.
Enguany he tengut la sort de participar del curs de Chi kung impartit pel doctor Carles Amengual al Centre Cultural de l'Escorxador. Ell ens ha ensenyat les bases i la forma del Chi kung de manera ben entenedora i molt sentida. Ens ha fet comprendre i estimar aquesta manera de començar el dia, un mètode que ens ve de l'Orient i que ens dóna benestar.

Ell ens ha fet aprendre de ver el significat d'aquests tres conceptes, ens els ha fets viure.
Com és de suposar, el doctor Carles Amengual —metge homeòpata de gran prestigi— no té gens de necessitat de realitzar aquesta tasca. Vàrem poder observar des del primer moment que la feia d'una manera ben altruista, sense cap altre interès que donar a conèixer una manera més saludable de viure.

Des d'aquestes planes voldria, doncs, en nom propi i dels meus companys de grup, demanar-li que l'any vinent, quan es torni a obrir l'oferta de cursos d'aquest centre de ciutat, es tengui en compte la presència d'aquest gran professional entre el professorat que ha d'impartir-los. Així, els de segon curs podrem aprofundir més en aquests coneixements i un nou grup de persones tendrà l'oportunitat de rebre la ciència i humanitat que en Carles sap transmetre.

Moltes gràcies, per endavant, per tenir en compte la nostra petició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris