nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Enhorabona!

Avui en dia s'ha fet molt popular la dita que «tots els polítics són iguals». M'agradaria poder dir que jo discrep, i em remet a les proves. Fixin-se que a Balears no tots els partits polítics han actuat de la mateixa manera. Així com s'ha comprovat un menfotisme exagerat en UM, PSIB, PSM o EU a l'hora d'organitzar actes d'acostament a la societat (perquè no oblidem que la campanya electoral encara queda lluny), sí que hi ha un partit que per sort s'ha desmarcat de la peresa generalitzada i ha agafat les regnes apropant-se als ciutadans de les Illes: el PP.

La campanya desenvolupada per tots els municipis de l'Arxipèlag per escoltar la gent o a les reunions periòdiques del grup de treball del G-10, a més dels seminaris sobre política local organitzats fa unes setmanes, són iniciatives que motiven l'anàlisi i l'acostament dels polítics a la realitat.

Sempre he pensat que els polítics no viuen la mateixa realitat que els ciutadans corrents, però crec que el PP en aquesta ocasió està establint les bases per a això i va per bon camí.

Per favor, no em malinterpreteu pensant que som un defensor aferrissat d'aquest partit, però consider que en aquesta ocasió els que fins fa poc se'ls ha denominat conservadors, s'estan demostrant, almenys a Balears, molt més innovadors que tots els altres partits junts.

Paz Pérez. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris