lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

El medi ambient, mig ambient pel Govern balear

La política mediambiental del Govern balear és bàsicament propagandística, sense que tengui una finalitat real de millora del nostre entorn. Així, el senyor Jaume Font ens vol vendre com un fet brillant la idea de fer cursos de conducció per reduir l'emissió de CO2, mentre que el Govern de Jaume Matas impulsa la utilització de transport privat. Pensam que seria més productiu fer una planificació seriosa, en comptes de fer campanyes publicitàries destinades a maquillar la política del Govern balear, que és del tot agressiva amb el medi ambient.

Actualment, les Illes Balears emeten 9 milions de tones de gasos contaminants. Per complir amb el protocol de Kyoto, haurien de reduir en 2,1 milions de tones anuals les emissions de gasos contaminants que causen l'efecte hivernacle que propicia el canvi climàtic. Això requereix un canvi en les polítiques sectorials que el provoquen.

Per contra, la resposta del Govern balear és continuar amb una política d'incentivar el transport públic, no utilitzar energies alternatives, no incloure la mateixa Conselleria de Medi Ambient 25 pedreres, 7 de les quals situades dins espais naturals protegits i que seran declarades d'interès general. Així, doncs, per una banda ens trobam que el Govern balear permet agressions constants al nostre medi i per una altra, la Conselleria de Medi Ambient, en lloc de posicionar-s'hi en contra, gasta els doblers en campanyes per maquillar aquestes agressions.

Joves d'Esquerra Nacionalista de Pollença. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris