algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Carreteres

He de confessar que començava a sentir-me preocupat: des de fa uns mesos, veia uns moviments de terra, màquines treballant dia i nit, persones amb armilles grogues, i la veritat és que no encertava a trobar una explicació lògica a tot aquest desori. Preguntava a tothom i ningú no sabia donar-me una explicació d'aquest fet tan estrany. Pel meu cap van passar multitud d'hipòtesis, cadascuna més estranya que l'altra: serà una nova muralla de Xina?, em trobaré enmig d'alguna d'aquestes presons secretes que té la CIA en llocs dispersos del món? I les persones amb armilles grogues, seran presos fent treballs forçats?... La veritat, la paranoia començava a deixar-se veure en mi.

Per sort, el Consell de Mallorca va venir a auxiliar-me i col·locà unes tanques publicitàries enormes que explicaven sense cap mena de dubtes el que estava succeint: «Feim carreteres». Punyeta! Ara ho entenc tot. A la fi es va fer la llum en mi. Perquè després diguin que els poders públics no informen... Han tret un ciutadà de la seva ignorància! M'han salvat de multitud de nits sense dormir i d'alguna altra patologia mental...! Perquè després diguin que els diners dels contribuents no s'inverteixen bé. Què representa el cost d'unes quantes tanques publicitàries de res en comparació amb el benestar m

ental dels ciutadans? Ara només hi ha una cosa que m'intriga: en lletres més petites, posava «Mallorca ets tu» i, la veritat, no ho entenc... però això forma part d'una altra història!

Tomàs Sureda. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris