algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Conèixer Pollença

Un dels reclams turístics del municipi de Pollença són els seus paratges i per tant, els Joves d'Esquerra Nacionalista de Pollença, consideram que és un reclam pels nostres visitants, així com un llegat que hem de preservar.

Ara mateix, amb el catàleg de camins pendent d'aprovació, si ens disposam a fer una excursió per Pollença, podem trobar-nos amb alguna desagradable sorpresa. El camí vell de Lluc es troba tancat en un del seus accessos, també el camí del coll de Sóller, o un altre a la Font i el ja conegut de Ternelles. Consideram aquest un tema delicat, i per altra banda, volem confiar que l'aprovació d'un catàleg de camins resoldrà la situació. Així i tot, no acabam d'entendre com camins d'ús que pensam pot ser considerat públic, i que encarà no han resolt la seva situació resten tancats.

Sabem que la situació no sempre és senzilla, però consideram que s'ha de tenir una clara voluntat política per resoldre aquestes qüestions, esperam que es resolguin, sense que s'hagi de veure com es redueixen les possibilitats dels nostres veïns i visitants de recórrer Pollença, municipi que a pesar de patir el que consideram una mala ordenació del territori, encara conserva el seu encant.

Joan Ramon Bosch. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris