algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Veneçuela. Fracàs del cop feixista electoral

Els que vam tenir el privilegi de ser testimonis directes de com es van desenvolupar les històriques i decisives eleccions legislatives del 4 de desembre a Veneçuela, vam poder comprovar que la immensa majoria del poble veneçolà recolza el pacífic procés revolucionari i el seu màxim dirigent Hugo Chávez.

Una vegada més l'Oposició, desesperada i frustrada en comprovar que a través de les urnes, Chávez i la seva revolució eren imbatibles, totes les enquestes li donaven entre un 30 o 35% dels vots, 4 dies abans; després que s'havien compromès públicament a participar van optar, increïble però cert!, per retirar les seves candidatures i demanar l'abstenció, acusant el CNE d'estar al servei del Chavismo. Quanta mentida i cinisme!

Quan la realitat, pretext o muntatge d'aquesta tragicomèdia es devia al fet que els màxims dirigents de l'Oposició i l'Imperi, d'esquena als seus militants i simpatitzants, ja havien decidit amb antelació i davant la pèrdua i desprestigi electoral que se'ls acostava, no participar-hi per així amb el complot terrorista organitzat i finançat per la CIA i l'extrema dreta veneçolana cubano-americana (la vertadera Oposició), ja en marxa, desestabilitzar i cometre un genocidi en el qual segons els mateixos complotats, moririen (assassinats) més de 15 mil persones, entre les quals hi hauria el president i els principals dirigents del país per després, ajudats pels grans mitjans de difusió, (els seus aliats) donar la falsa imatge al món que Veneçuela era un país en el qual regnava el caos, la falta de garanties constitucionals i justificar una vegada més en nom de la llibertat i els més elementals drets humans, etc., etc., la intervenció militar de l'Imperi per restablir a sang i foc la democràcia. De tot això hi ha proves irrefutables.

És bo recordar que des que Hugo Chávez va assumir el poder l'any 1998, els poders fàctics i l'Imperi han tractat i fracassat per tots els mitjans possibles, que no són pocs: a través de cops d'estat cívicomilitars, aturades patronals, cop petrolier, recollida de firmes per a referèndum revocatori, en el qual a més d'haver-hi milers de firmes falses, van firmar, (increïble però cert) milers de morts, etc., tot això acompanyat d'un terrorisme mediàtic de la gran majoria dels mitjans de difusió, premsa, ràdio, TV, sense oblidar els milions de dòlars destinats a corrompre dirigents de la revolució, a derrotar la Revolució Pacífica Bolivariana, malgrat la qual cosa no han pogut ni podran electoralment (democràticament) derrotar el president i polític Hugo Chávez, amb més legitimitat i moral democràtica del Continent. D'allà la seva actitud desesperada antidemocràtica i colpista-terrorista, del 4 de desembre.

El més trist i preocupant d'aquesta vergonyosa realitat és que els dits països democràtics especialment d'Europa, tan exigents i valents en la lluita antiterrorista i principis democràtics amb Veneçuela i de ser també víctimes i humiliats en no poques ocasions per l'Imperi (el gran aliat), recordem els nombrosos, il·legals i immorals vols i segrests «clandestins» de ciutadans europeus que sofreixen als seus països. Malgrat això, lluny de reaccionar amb fermesa davant de tals il·legals i immorals ingerències, no s'atreveixen a fer res i es limiten en pro de la unitat, la lluita contra el terrorisme i defensa de la llibertat a fer timidíssimes crítiques. Més cinisme, covardia i...

Bartolomé Sancho. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris