algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Pau Mateu, a Muro, l'excepció que confirma la regla

Enhorabona Pau, has guanyat, la teva coherència i la teva dignitat han donat un poc d'aire fresc a la crispada vida d'aquest poble.

 

L'únic capaç de fer el que predicava durant la campanya electoral, en contra de bona part dels seus propis copanys de llistes, que haguesin estat capaços de pactar amb qualsevol, per tal de llevar d'enmig el batle Miquel Ramis.

Et volien utilitzar; la teva fermesa i el suport d'alguns membres que t'han estat fidels fins al darrer moment ho ha impedit.

Aquests del teu propi partit que estan a l'ombra i que quan és hora no surten mai a rotlo, l'únic que han demostrat és el mateix que en Pere Amengual, cap de la llista del PSOE, que per tal d'esser batle va encapçalar la llista del CDM d'en Miquel Ramis, a qui ara no pot voure ni en pintura, i que quan no el va d'haver de menester el va llevar d'enmig d'una potada, i és clar, tornada al PSOE, que allà sí que podia figurar perquè feia un grapat d'anys que no presentaven llistes.

El mateix que en Jaume Perelló, que es diu d'UM, però també empadrona una dotzena d'immigrants a una portassa, o firma permisos d'obres il·legals, que l'han duit fins als tribunals i ja veurem com acaba; o igual que el teu número dos de la llista, M. A. Tortell, el principal instigador de la causa contra tu, utilitzant una revista de la comarca, que ara es lleva d'enmig per un càrrec al Consell, s'ha de voure com són de bons d'aturar alguns. Així, no m'estranya que ara, que li tocava torejar el bou a ell, s'hagi fet por, ¿serà que no volia demostrar allò que realment és?

Per tant, tranquil, Pau, has fet el que calia fer, el temps posa cadascú en el seu lloc; només vull donar-te un consell: en tornar, si és que hi tornes, mira de qui t'enrevoltes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris