nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Un agraïment ben sincer a Josep Piqué

Vull agrair públicament al president del PPC que per fi m'hagi obert els ulls sobre el nou Estatut aprovat per un 89% dels diputats del meu país. Segons m'ha descobert darrerament es tracta d'un text ultranacionalista que va contra Catalunya. I jo que creia erròniament que els ultranacionalistes (espanyols) que s'entesten a no reconèixer els drets històrics de Catalunya i que, per tant, van en contra d'aquesta nació eren, entre d'altres, els senyors Rajoy, Acebes, Aznar, Fraga, Zaplana, Camps, Rodríguez Ibarra i Guerra... Gràcies senyor Piqué. Passi el que passi amb el nou text estatutari a Madrid, jo sempre li estaré agraït.

Joan Pinyol i Colom. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris