algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Aclariment

Davant informacions aparegudes els passats dies al vostre diari que vinculen els Joves de Mallorca per la Llengua amb l'impuls d'una candidatura determinada per presidir l'Obra Cultural Balear, la nostra Comissió Permanent vol manifestar que Joves de Mallorca per la Llengua no promou cap candidatura a la presidència de l'Obra Cultural Balear.

Joves de Mallorca per la Llengua i l'Obra Cultural Balear són dues entitats que comparteixen uns objectius similars, però que són diferents quant a vinculació orgànica. Joves de Mallorca per la Llengua estan inscrits com a associació, amb el seu propi NIF i Estatuts, i gaudeixen de plena autonomia en les seves decisions.

Això no vol dir, evidentment, que alguns membres de Joves de Mallorca per la Llengua no puguin participar en el procés electoral a l'Obra Cultural Balear. Ho fan, però, com a socis d'aquesta entitat, requisit indispensable, i no en representació de la nostra associació.

També volem aprofitar l'ocasió per desitjar que el procés electoral es desenvolupi amb èxit i que la nova Junta Directiva de l'Obra Cultural Balear esdevengui de cada cop més un referent en la defensa i promoció de la nostra llengua i cultura.

Miquel Àngel Contreras i Esperança Mateu, portaveus de Joves de Mallorca per la Llengua. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris