cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Fer poble de ver

El passat 30 de setembre va tenir lloc un fet que va mobilitzar tots els veïns des Pil·larí i els va tenir amb l'ai al cor.

A les quatre i mitja de l'horabaixa, va sortir de la seva casa un veí de 76 anys malalt d'Alzeimer que va començar a caminar i a caminar i es va perdre. En veure que no tornava a casa, els seus familiars més directes el començaren a cercar. A entrada de fosc, s'incorporaren a la recerca amics i veïns i s'avisà la Policia Local, que hi envià una patrulla. El cercaren intensament fins a les quatre de la matinadas per pedreres, camins, horts, síquies... fins i tot on via quan era jove. A les set del matí, els familiars, els veïns i els amics reprengueren els esforços per trobar-lo.

Jo, en representació de l'AV, vaig telefonar per demanar ajuda als responsables de l'Oficina de Districte corresponent a la zona Llevant de l'Ajuntament de Palma, els quals telefonaren tot d'una al Sr. José María Rodríguez, conseller d'Interior, i al Sr. Àlvaro Gijón, regidor de Seguretat Ciutadana. Aquests posaren a la nostra disposició cinc cotxes patrulla de la Policia Local de Palma, Protecció Civil amb voluntaris de Felanitx, Montuïri i Marratxí i la Guàrdia Civil, inclòs un helicòpter, que al final trobà l'amo en Biel Rebull sa i estalvi en una finca pròxima, tombat a l'herba (cosa que no permetia veure'l a més de 5 metres de distància i que ens impedí trobar-lo aquella mateixa nit).

Per aquest motiu, li deman que a través del seu diari m'ofereixi la possibilitat de donar les gràcies de tot cor a totes les persones i institucions que feren possible aquest final feliç, i felicitar-los per la tasca grandíssima que realitzaren. Els don les gràcies a tots: voluntaris, agents de Policia i Guàrdia Civil, com també als seus comandaments responsables.

Vull també, com a president de l'AV des Pil·larí, destacar l'actuació de tots els veïns del meu poble, que no s'aturaren ni un moment en la recerca i feren que em sentís orgullós de representar-los. Això sí que és fer poble.
Gràcies:

Pedro Andrés Medina Nicolau. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris