cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Més sensibilitat

Benvolguts lectores/rs:

Som una al·lota amb discapacitat física de sa Pobla i estic estudiant a la UIB. Durant el curs, agaf el tren per arribar a Palma i després el bus que em porta a la UIB. Fins ara no he tingut pràcticament cap problema per dur a terme aquest trajecte, però amb les noves obres a l'estació del tren de Palma em resulta complicat i costós arribar a la plaça d'Espanya, lloc on agaf el bus.

Per aquest motiu, vull formular una queixa al Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) ja que, segons el meu punt de vista, ha suposat deixar de banda la possibilitat de solucionar les incomoditats que puguin ocasionar les obres, el desenvolupament de les quals es preveu que duri fins al primer trimestre de 2007, segons fonts oficials, als usuaris amb problemes de mobilitat. Segons el meu parer, s'hauria d'intentar molestar com més poc possible els usuaris del tren, perquè la seva situació actual quant a desplaçament fos la mateixa que abans de començar les obres.

D'altra banda, s'hauria d'haver tingut en compte que encara que les obres no causin gaires incomoditats als usuaris del tren amb plena capacitat per desplaçar-se, sí que en causen a la gent discapacitada físicament, que s'ha de desplaçar des de la nova parada del tren fins al centre de Palma, com és el meu cas. Per solucionar aquestes incomoditats, al meu parer, s'hauria d'instal·lar un servei de bus que traslladàs els usuaris del tren, sobretot aquells que ho necessitin, des de la nova parada fins a la plaça d'Espanya i viceversa. D'aquesta manera, s'evitaria que la gent afectada hagués de caminar tot aquest tram, perquè encara que sigui «relativament» curt, hi ha persones a qui, a causa de la seva condició física, ens resulta llarg i costós.

Pedrona Isabel Mir Payeras. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris