algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Per què em fas mal si m'estimes?

Aviat farà un any dels fets de la revetla de Sant Bernat a la Real, esperem que enguany hi hagi més seny. Dissortadament, els veïnats segueixen amb l'amenaça del famós hospital de referència, que el Govern ens vol encolomar, amb l'excusa de l'interès públic. I la batlessa amb els nostres doblers, com no podia ser d'altra manera, va i els compra un solar a Son Espases a preu de canari jove, això que ella diu que estima la Real, tant de bo no l'estimàs tant.

L'altre que també duu Mallorca al cor des del CIM i amb l'ajut del Govern balear ens la cobreix de cicatrius de quitrà. Realment ens ha tocat viure un moment en què l'Administració es comporta com si fos una promotora, ara bé amb els doblers que són de tots, així, si les coses es torcen, com en el cas del parc de les Estacions, ells poden viure esquena dreta com si res no hagués passat. (Una empresa privada els hauria despedits, per això es dediquen a l'empresa pública). Estam ben arreglats amb tant d'amor per la terra i la cultura.

Valdria més que no l'estimassin tant i la tractassin millor, però on no n'hi ha que no n'hi cerquin. Ens ha tocat viure temps difícils i és feina nostra, fer que millorin. Terra dels meus ancestres/ Quin ha estat el teu pecat?/ Per congriar, al teu ventre/ Aquests mossons, renegats/ Polítics de poca volada/ Fariseus de la llibertat?

Miquel Carbonell. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris