algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Per entendre els problemes dels mallorquins...

Primer hem d'entendre els interessos dels nostres polítics. L'altre dia estava dins un bus de l'EMT i per arribar de les avingudes al Pont d'Inca vaig estar una hora i vint minuts. Com vos podeu imaginar la gent de dins el bus feia foc pels queixals, hi havia una coa que ocupava pràcticament tot el carrer Aragó. La gent queixant-se al xofer i tothom comentant com cada dia, tot i que els polítics no ho presencien, el desastre d'organització i la manca de gestió dels problemes de la societat.

Després d'haver-me espassat la nerviada he pensat que el millor que podia fer era donar una mica de missatge de consol-explicació del que ens està passant cada dia a qualsevol de nosaltres. El primer que hem de tenir ben clar és que els polítics no estan per solucionar els problemes de la gent, la finalitat és una altra!. Què li interessa a la presidenta del Consell de Mallorca si la senyora que estava dins el bus al meu costat tenia el seu fill de cinc anys que l'esperava al carrer vora la porta de l'escola? O què li importa al Batle de Marratxí si el semàfor del Pont d'Inca col·lapsa la circulació de tot el carrer Aragó? Què li he d'anar a contar al President del Govern de les Illes Balears si jo mateix arrib 50 minuts tard a la feina i m'ho descompten del salari? No penseu que als vidres dels seus Mercedes se'ls hi llevi gens la brillantor...

Senyors, ells van a per altres coses! Les preocupacions van més encaminades de cap a les adjudicacions d'obres, les concessions de serveis a les seves empreses privades i a veure si aquest 3% que deia el Sr. Maragall pot quedar un poc més camuflat... En poques paraules, negocis! Aleshores l'única opció que tenim nosaltres és alabar-los el gust essent ben conscients que ells fan la seva feina (sortir de la seva legislatura el màxim beneficiats) molt ben feta! No en tengueu cap dubte.

Gabriel Roig. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris