algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Carta al Sr. Biel Caldentey

Benvolgut. Al Diari Balears dissabte 19 febrer, vostè apareix vora un escrit que diu CCOO, l'ESTEI i FAPA no volen religió en les escoles.
Demano: ¿De quina religió?
Perquè el President Zapatero ha promès que tots els nins musulmans tindran escoles de religió musulmana, perquè aprenguin l'Alcorà. ¿Com quedam? Vostès: religió ¿catòlica? NO.
El Sr. Zapatero: religió islàmica, SÍ.
No ho acabo d'entendre. ¿M'ho podria explicar aquest marruell Sr. Biel Caldentey.
Una altra cosa: Vostès (CCOO, STEI, FAPA) no volen religió. I posen una raó: Espanya és laica.
Uns altres (CONCAPA) volen religió. I posen una raó: els nins tenen dret. Perquè tan vital per la vida és la religió com la matemàtica, la política, la sociologia, etc.etc.etc.

El Sr. Zapatero vol religió per als alumnes musulmans. Raó. Penso que el seu parer és que tots els alumnes espanyols tenen dret a una instrucció segons la seva religió, tot i que l'Estat sigui laic. La laicitat de l'Estat res té a veure amb el dret dels alumnes i dels pares. ¿M'ho podria explicar sr. Biel Caldentey? Per llevar la religió es va pensar que s'expliqués el fet religiós, és a dir, estudiar la religió com a fet cultural, sense relació alguna amb una determinada creença. ¿Però com és que el Sr. Zapatero vol que els nins musulmans tenguin la possibilitat d'estudiar l'Alcorà, que se'ls expliqui la creença islàmica, perquè siguin fervents seguidors de Mahoma?. Consti que jo no en som contrari.

Sols deman: Perquè a uns un sí generós i a uns altres un no rabiós.
Sr. Caldentey. Espero la vostra enraonada resposta.
Rafel Carbonell. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris