muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Paciència amb el soterrament

La batlessa, en el dia en què es va iniciar la destrucció del «Parc de ses Estacions» i amb això les obres del soterrament de les vies, havia dit que els veïnats tindríem moltes molèsties però que havíem de tenir paciència. Em varen venir ganes d'escriure qualque cosa quan vaig llegir per primera vegada l'esmentada notícia.

Així doncs, el que puc dir és que no visc devora el parc de les Estacions, però visc devora un altre parc més petit i aferrat a les vies del tren, el de «Son Forteza». Per aquí aviat també arribaran les excavadores.

Vull contestar a la Sra. Batlessa. Podem tenir paciència infinita amb les molèsties, sempre que els resultats suposin una millora. Encara que vostès vulguin fer creure el contrari, per ara els seus projectes, no només és que no millorin, sinó que destrueixen i poden destruir per a sempre barriades senceres que vostès pretenen omplir de cotxes.

Podem tenir paciència si no ens destrueixen. Però si no rectifiquen no és paciència el que necessitarem sinó molt d'autocontrol i antidepressius.

Lourdes Pou Vidal. (Rebuda per e-mail)

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris