muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Vandalisme polític

Sembla que darrerament s'han posat de moda uns adhesius amb la forma d'una somera, que la gent aferra als seus cotxes. Aquesta somera porta darrere tota una opinió i una ideologia política de suport a la llengua catalana i de tot el territori on es parla. I jo, personalment, fins ahir en duia una al cotxe. Ahir el meu cotxe va aparèixer amb dues rodes foradades i la somera pintada i retxada, la segona vegada que apareix així en cinc dies. Ja fart d'aquesta situació i de la gran despesa econòmica que suposa haver de reparar les rodes tan sovint, he decidit llevar l'adhesiu, però més per la despesa econòmica que no per la por de la situació.

He acabat sabent que no som jo tot sol l'única persona perjudicada d'aquesta manera, ja que quan vaig anar a posar la denúncia a la Policia Local em varen respondre amb un: «Un altre!!??», i vaig descobrir que molta més gent es troba en la meva mateixa situació els dematins.

És una vergonya que en l'epoca que vivim una persona no pugui expressar les seves opinions i idees polítiques tranquil·lament i de manera pacífica sense que una persona intolerant i amb una altra opinió l'agredeixi a través de les seves propietats. I en canvi, les pintades de caire feixista i nazi que estan apareixent per tot Palma mai no es veuen retxades ni tapades. No deu ser aquest el feixisme i la dreta extrema que està bullint en les joventuts interiors de la societat? No hem de permetre recaure en la mateixa situació que es va viure a Espanya fa 30 anys, on encara no es podien expressar les opinions i idees polítiques lliurement sense repressió i repercusions greus.

Joan Antoni Capó Alonso. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris