nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Contradiccions del PP

L'educació a les Illes quant al PP és més un problema d'emmagatzematge d'al·lots en edat escolar que d'educar-los en responsabilitats cíviques, socials i per suposat promocionar l'estudi, la formació professional i la universitària, i finalment la investigació. Tot això és evident, perquè és el que els interessa als hotelers, els que posaren el PP una altra vegada al poder: és mà d'obra barata i gent poc problemàtica, per després poder emigrar a Canàries o als països de l'est, la qual cosa ja s'estan preparant.

Caldria recordar quan el molt honorable president negocià les transferències d'educació i les seves declaracions a la TV, amb la seva cara d'intel·ligent, dient que havia aconseguit unes immillorables condicions pressupostàries, que havien de sobrar diners a cabassos mentre els sindicats d'educació es posaven les mans al cap dient que aquells diners no bastaven per a res.

Els anys que ell ha estat al Govern de l'Estat espanyol ha mirat cap a una altra banda mentre el Govern de Progrés demanava més pressupost per a educació i ara, el PP al poder, que no governa, demana més diners a Madrid, diu que no n'hi ha prou; sembla una contradicció. Mentre en té per a l'equip ciclista Banesto, que així se'l coneix i no com a Illes Balears, per a carreteres... encara que per a educació de fet ha abaixat el pressupost i a més a més arriben els diners tard i malament.

Joan Manuel Lete Mestre. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris