algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Aconseguírem alguna cosa de la manifestació del 14 de febrer?

14 de febrer de 2004: manifestació històrica amb rècord de participació on més de 50.000 persones diuen No a la xarxa d'autovies que el Pacte PP-UM volen dur a terme a Mallorca. Tot un èxit; els organitzadors, contents pel poder de convocatòria i de veure que hi ha molts de mallorquins i mallorquines que estimen Mallorca tal com és. Tots els partits polítics de l'oposició hi participen, no només en aquesta manifestació sinó en la resta de concentracions prèvies.

29 de juliol de 2004: han passat més de cinc mesos i com està la situació? L'autovia de Llucmajor, tramitada damunt els papers com un desdoblament, en fase molt avançada d'execució i un exemple, in situ, de la sostenibilitat d'aquestes infraestructures (vos convit que hi passeu i ho vegeu amb els vostres ulls); l'autovia Inca-sa Pobla, també tramitada damunt els papers com un desdoblament, en fase també d'execució, malgrat que encara no és irreversible. El tercer carril de l'autovia d'Inca a Palma, també en fase d'execució. El segon cinturó, segons el conseller Toni Pasqual, s'hauria de començar com més aviat millor i l'autovia Inca-Manacor, que de moment està ajornada però que, figurant en el pla de carreteres, no té la seva execució, ni molt manco, garantida.

Per tant, aconseguirem alguna cosa de la històrica manifestació del 14 de febrer? Serà també una dada històrica que, després d'una històrica manifestació contra els projectes d'autovies, s'hagin duit a terme tots aquets projectes viaris? Des d'aquí vull fer una crida a totes les mallorquines i a tots els mallorquins que estimau Mallorca tal com és: hem de continuar mostrant de manera activa el nostre inconformisme, perquè no crec que puguem estar satisfets personalment pel fet, només, de poder dir que el 14 de febrer de 2004 vaig participar a la manifestació més multitudinària que s'ha fet en la història de Mallorca en matèria de territori i medi ambient. Estic convençut que Mallorca és i serà el que totes les mallorquines i els mallorquins haurem volgut que sigui.

Miquel Gelabert Genovart. Sineu. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris