algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Luis Aragonés abandona el Mallorca per la selecció

Fa poques setmanes s'ha produit un nou relleu d'entrenador en el Mallorca. El tècnic Luis Aragonés, de malnom eSabio de Hortaleza, gran jugador en el seu temps, sobretot quan formava part de la plantilla de l'Atlético de Madrid i reconegut entrenador de prestigi en molts equips de Primera Divisió, guanyador d'una Copa Intercontinental, quan entrenava l'Atlético de Madrid, ha dit per segona vegada adéu al Mallorca.

El president de l'equip degà mallorquí Mateu Alemany sempre ha confiat en ell, algunes vegades un poc massa. No ha dubtat mai a cridar-lo quan les coses no anaven gens bé.

La primera temporada com a entrenador del Mallorca va ser un èxit, cosa que no ha succeït a la darrera, perquè hem de pensar que el Mallorca es trobava a les portes del descens a Segona Divisió.

El mes de maig passat, el president del Mallorca acconseguí que Luis Aragonés pogués aparaular-se com a entrenador per a la temporada vinent.

Però quan tot pareixia que anava per bon camí i Luis seria l'entrenador una temporada més, la selecció espanyola de futbol va fer un ridícul espantós a la Copa d'Europa de seleccions que es celebrà a Portugal. El president de la Federació Espanyola de Futbol, Àngel Villar Llona, pensà en Luis Aragonés i decidí el seu nomenament, cosa qua a Luis li feia molta il·lusió. Al seu currículum només hi mancava aquest càrrec. Havia entrenat molts d'equips. En tots hi havia deixat el seu bon record. Això influí en els mandataris per triar-lo com a seleccionador.

El Mallorca s'ha vist perjudicat perquè no s'esperava aquesta decisió. L'acomiadament de Sáez i el nomenament del fins fa poc entrenador ha estat una gran sorpresa difícil de di- gerir.

El Mallorca ha pogut reaccionar a temps, contractant un nou tècnic. El seu nom és Benito Floro, antic entrenador del Reial Madrid. Gràcies a ell, l'equip blanc fou Campió de Copa l'any 1993.

Luis Aragonés hauria pogut ser un home de paraula. Acabada la competició de Lliga, si es va comprometre verbalment amb el Mallorca, hauria d'haver dit no a la selecció.

No ha estat un cavaller de l'esport. S'ha demostrat que el sentit de la importància fa moure les persones. Veurem quin paper farà quan s'encarregui de la selecció.

Amb el desig de tota la sort del món, d'aquí a uns mesos en parlarem.

Al temps!

Miquel Alemany i Batle. Palma. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris