algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Sobre un article de Miquel Payeras

Sr. director:

En eDiari Balears d'ahir -dilluns dia 16- vaig llegir la columna del Sr. Miquel Payeras on ve a dir que, atès que hi ha una única candidatura que es presenta com a nacionalista, aquest vot serà per a UM. Jo em sent nacionalista, bàsicament per dues coses: perquè estim la meva terra i en sent un gran respecte; i perquè n'estim i en defens la llengua i la cultura, ja que amb ella m'hi exprés i és el meu referent vital. I, com a votant, el darrer que faria seria atorgar a la candidatura d'UM la representació de la meva manera de pensar. Per dos motius: per l'alineació d'aquest partit amb el PP quant a la legitimació de les tesis depredadores del territori i del menyspreu a la llengua i a la cultura pròpies; i perquè consider que l'autèntic vot nacionalista està representat per la coalició Progressistes per les Illes Balears. Li ho comunic, Sr. Payeras, per si la dada li serveix per complementar la seva esbiaixada diagnosi. Ben cordialment.

Joana Maria Fiol. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris