bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

L'homenatge a Peor Imposible

No ha passat gaire temps de l'homenatge a Peor Imposible a ses Voltes dins els actes de la revetlla de Sant Sebastià.

Aquella nit els components del grup que vàrem actuar després de 15 anys en gaudírem tant o més com el públic assistent. A aquest públic volem agrair l'acolliment que va tenir la vetllada. Per això gràcies a tots: al nostre públic, als grups participants (Neotokyo, Pastora, Dirty Princess, Las Bordes, Pleasure i Àngel Molina), a Dani d'Utrera, a Pepa Charro, Charolito Romaní i Víctor de Nobody per la seva col·laboració; a l'Ajuntament de Palma per la nit de ses Voltes i l'edició del CD de versions de Peor; i també a l'Arxiu del So i de la Imatge, que edità el catàleg de Peor Imposible de tan ampla acollida.

Quan els membres de Peor ens plantejàvem aquest aniversari pensàvem en qualque cosa íntima i no podíem esperar tot aquest cas que ens heu fet. Gràcies.

El que no ens hem plantejat mai és retornar com a grup ni guanyar un cèntim amb tota aquesta història. Ho hem fet amb el cor a la mà i ho tornaríem a fer. Per això ens ha dolgut a tots molt l'atac inquisitorial que s'ha fet des dels mitjans a la nostra estimada companya de Peor, na Rossy. És dolorós que cap periodista no hagi trobat a faltar en un grup de música l'antic baixista del grup (Jose), la teclista (Angelines), o el cantant Korbal. Però sí que han anomenat na Rossy i fins i tot s'ha publicat que no va venir perquè no se la pagava prou. Això ens ha indignat a tots.

Que quedi ben claret: ningú de Peor Imposible no ha cobrat res per tot això ni se n'ha parlat mai. És llastimosa la mentida i en un periodista encara ho és més.

Antoni Socias Cladera, Fernando Estrella, Sulpicio Molina, Sara Ledoux, Balti Munar Lina Estrany. Palma. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris