cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Professors de català, ara cal estar units

Em pareix fantàstic que els professors de català de la Junta Avaluadora s'hagin rebel·lat contra l'opressió del règim (quasi franquista o riverista). El poble no pot restar immòbil davant d'atacs populistes d'aquesta mena, les eleccions generals ja estan aquí i a molta gent li ha semblat fantàstic aquest regal per als seus fills. No només podran elegir l'educació del seus fills en castellà, sinó que, a canvi d'això li regalaran el nivell C de coneixements mitjans.

El Conseller Fiol demana a Carod que no es fiqui en la política balear i tot seguit compara la decisió de regalar el nivell C amb la situació al Principat, quan allà l'educació és íntegrament en català i la televisió autonòmica (màxim responsable en el procés de difusió, normalització i estandardització del català) també. Que n'és de fàcil vendre fum.

La comunitat educativa s'ha mogut, el rector de la UIB també ha reaccionat. Ara el més important és que tots segueixin units. Si el Govern vol fer front als que s'han rebel·lat, declarar nul l'examen i repetir-lo, haurà de cercar altres professors per corregir aquests exàmens. A Mallorca no els trobarà. Potser regalar el nivell C no els importarà, però dia 31 hi ha examen del D. Aquest farà més mal.

Diumenge tots a examinar-se, que regalen el B.

Pep Ferreret Mallorquí, de Mallorca. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris