cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Un clam en favor de la pau

Sr. director:
Un cop més s'acosta el dia de la Pau amb un món estibat de guerres. Les escoles s'ompliran de cartells i els mestres altra vegada a predicar i fer xerrar els infants del com i el perquè de la pau. Però... qui governa el món i fa que això no arribi mai?

A molts països hi ha fàbriques d'armes. En elles enginyers (persones adultes...) que les dissenyen, i una cadena d'empleades per matar adults, joves, infants, i nadons de tota mena color i condició. I així se fan uns negocis que enriqueix cada cop més els més poderosos, tètrics i destructors dels governants. Què hi pinten aquí els infants? Creieu de veritat que el dia de la pau és per celebrar a les escoles?

Algú els farà cas? És un insult a la innocència enganyar criatures amb falses celebracions mentre els adults continuen «fabricant» guerres una rere l'altra...

Els qui voten i adulen personatges que toleren, creuen, provoquen, manipulen i practiquen la violència social, cultural, política, mental, informativa... i accepten i fomenten directa o indirectament l'ús de les armes, i tanta injustícia, són ni més ni manco inductors i còmplices de tota aquesta barbàrie. Subtils «fabricants» de guerres.

El dia de la pau hauria de ser un clam adult tan fort que fes tancar totes les fàbriques d'armes. Un clam tan fort que avergonyís tot polític camuflat de «demòcrata pacificador» i els seus votants, i pot ser així, tots plegats podríem celebrar «alguna cosa».

Predicar la pau mentre es prepara la guera, és i serà sempre feina bruta pròpia de traïdors.

No hi mescleu les criatures. Elles no hi pinten res.

Una mestra. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris