algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Contra la discriminació dels mallorquins condrets

Tenc un nebot que ara fa pràctiques per mirar de treure el carnet de conduir. Resulta que diu que, si suspenen, els fan tornar a les pràctiques cins hores més que la vegada anterior. I cada vegada que suspenen els afegeixen cinc hores més de pràctiques. Això els fa estar dins un foc de nirvis.

Jo deman una cosa: és cosa sabuda que hi ha un fester d'immigrants que vénen d'Espanya, d'Àfrica o de Sud-amèrica que menen cotxe fora carnet i la policia no es fica amb ells. Si peguen una paparra amb el cotxe, com que no tenen on caure morts, els maldecaps són de la persona condreta que ha rebut, no d'ells. Trobau que hi ha dret a aquesta dismicrinació dels qui volen fer les coses bé?

Avui dia sembla que l'autoritat només cau damunt els qui fan feina i volen fer les coses així com toca. Basta que et droguis o que facis una putada darrere l'altra per poder anar a lloure pel món i veure com l'autoritat, en lloc d'escalivar-te de casta forta, fa els ulls grossos i es gira allà deçà. Trob que no hi ha dret.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris