nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

El PVC és innocu

Sr. director: Hem llegit aquests dies que el grup polític EU-EV denuncia una sèrie d'ajuntaments mallorquins perquè utilitzen PVC a les obres públiques, tot tractant l'esmentat material de tòxic.

Davant d'aquesta asseveració, com a Treballadors de la Química del Clor hem d'indicar que el PVC és un material innocu i que els qui el condemnen només demostren la ignorància que tenen sobre aquests temes. Si això de la toxicitat fos cert, tots els treballadors que hem manipulat l'esmentada matèria primera hauríem mort fa molt temps. Per sort som tots vius i lluitam pels nostres drets, no el del lloc de treball, sinó per la veritat informativa. Comprenem que quan en política es perden les ideologies i s'abandona el debat polític, alguna cosa han de fer per no ser al «fons del mar», però mai no ha de fer-se creant, de manera innecessària, alarma social.

Ja sabem que quan arriben eleccions municipals, hi ha els qui creuen que tot és vàlid per guanyar un vot, fins la foto fent un petó a un al·lot en un parc o en un mercat, però recomanaríem, per honestedat, que és imprescindible investigar per tenir ampli coneixement d'un tema o bé informar-se a la font, mai als bassals.

Pep Rocher, president de l'Organització de Treballadors de la Química del Clor. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris