nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Nacionalisme democràtic

És indignant l'agressiva campanya d'insults i desqualificacions que els sectors més recalcitrants de la dreta enyoradissa està professant contra el nacionalisme democràtic d'arreu dels pobles i nacions de l'estat espanyol.

El nacionalisme democràtic, que s'ha caracteritzat fonamentalment per la seva lluita per la democràcia i per la defensa de les llibertats, està essent atacat sistemàticament per ministres, ministrables, aspirants a successor, mitjans fidels al règim i altres espècimens que, com diu el poeta, «no es tallen els unglots per no perdre els privilegis». Al nostre país, aquesta barroera marea de mentides ha estat dirigida, principalment, contra el PSM; un partit amb una immaculada trajectòria en favor de la democràcia i de la defensa dels interessos econòmics, socials i culturals dels ciutadans d'aquesta terra.

No és sorprenent que personatges com Mayor Oreja o Javier Arenas facin declaracions incendiàries perquè el seu coneixement sobre la realitat de les nostres illes és minúscul, ni tampoc resulta xocant que el ministre Matas faci el mateix (ja se sap que els aires de Madrid...), el que és ja molt preocupant és que personatges com Pere Rotger s'hagin apuntat a aquesta campanya de desqualificacions i falsedats. Sembla que hi ha molts de nervis a les fileres populars.

Teresa Martínez, (rebuda per e-mail)

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris