nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

La conferència de Llorenç Valverde

Jo també vaig escoltar la conferència del doctor Valverde a les jornades sobre comerç electrònic amb molt d'interès, i aquesta resposta és per il·lustrar que l'interès té matisos.
El senyor Gay troba pelegrina o inesperada la relació que el conferenciant va establir entre hackers i comerç electrònic. Sembla, pel que diu després a la seva carta, que l'esmentat senyor només es va quedar amb les ancèdotes i no va entendre els conceptes. Fins avui la seguretat a la xarxa sembla que només és una qüestió d'eliminar els hackers i el Dr. Valverde va palesar ben clarament que hi ha un altre factor ben important que no s'acostuma a tenir en compte com és la qualitat del programari que hi ha al món avui. I jo vaig entendre ben bé que aquesta era la reivindicació del Dr. Valverde: també s'ha d'exigir un programari de qualitat i segur.
A continuació diu que «no varen faltar els insults a 'Microxof', ara ja sense cap argumentació». I això, senzillament, és faltar a la veritat: en primer lloc perquè no hi va haver cap insult i, en segon lloc, perquè sí que hi va haver arguments basats en fets que han estat comprovats pels tribunals americans. Així de simple i de clar. Tot això sense oblidar que «Microxof» no és un insult: és la conjunció de les paraules «micro», de Microsoft, i xof, onomatopeia prou il·lustrativa d'una situació, que tan bé ha sabut captar l'agència publicitària d'una coneguda marca de compreses.

Benjamí Villoslada. (Rebuda per e-mail).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris